Mersin Milletvekili Hacı Özkan Altınözü’nde vatandaşlarla buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programları kapsamında Altınözü’ne gelerek partililer ve vatandaşlarla buluştu. İlk olarak AK Parti Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Özkan, burada gerçekleştirdiği temasların ardından Altınözü’ne geldi. Altınözü Belediyesi’ni ziyaret ederek, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’dan ilçeye kazandırılan hizmetler ve planlanan projeler hakkında bilgi alan Özkan, daha sonra AK Parti Altınözü İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

BAŞKAN SARI: ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

İlçe teşkilatındaki programda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da ilçeye en iyi hizmetleri sunmanın gayretinde olacaklarını ifade etti. Türkiye’nin çok önemli bir seçime hazırlandığını ve Altınözü olarak, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için var güçleriyle çalışacaklarına vurgu yapan Başkan Sarı, “Daha önce de yaptığımız gibi girmediğiz ev, derdini dinlemediğimiz vatandaş bırakmayacağız. Parti olarak 2023 hedeflerimizi vatandaşlarımıza tek tek anlatacağız. Ben Altınözü’müzün bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Cumhurbaşkanımıza rekor oyla destek vereceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

ÖZKAN: 2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Sarı’dan sonra partililere hitap eden Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 2023 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını ifade etti. Ülke gündeminin sıcak maddelerini masaya yatıran Özkan, Türkiye’nin uluslararası arenada başı dik bir şekilde politika üretmeye devam etmesi için, 2023 seçimlerinde bir kez daha Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini söyledi.

İlçe teşkilatının ardından Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve beraberindekiler Altınözü esnafını dolaşarak talep ve önerileri dinledi. İlçedeki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden heyet, iş insanları ve kanaat önderleriyle de bir araya gelerek çeşitli istişarelerde bulundu.

BAŞKAN SARI’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Özkan’ın Altınözü temasları,15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda gerçekleşen vatandaş ziyaretiyle sona erdi. Altınözü’ne kazandırılan tesisleri tek tek gezen Özkan, bu projeleri hayata geçiren ve Altınözü’nün Hatay’ın en çok konuşulan ilçelerinden biri olmasını sağlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu