Merhum Edip Bolat’ın Ruhuna Hatmi Şerif Okundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz aylarda genç yaşta hayata gözlerini yumarak sevenlerini büyük üzüntüye boğan merhum Edip Bolat’ın ruhuna hatmi şerif okundu. Gültepe Armutlu Mezarlığındaki mezarı başında Merhumun ağabeyi Ahmet Bolat tarafından organize edilen Hatmi Şerif programı yoğun katılım ile gerçekleşirken  program bölgenin sevilen din adamları tarafından okunan Kuran Tilaveti ile başladı.Duygu dolu anların yaşandığı program Hatmi Şerif ve yapılan dua ile son buldu.

Kardeşinin cenazesinde bulunamamanın büyük üzüntüsünü yaşayan ağabey Ahmet Bolat yaptığı açıklamasında :” Canım Kardeşim Edip Bolat  ‘ın vefatında bulunamadığımdan dolayı acımızı yaşayamadık.Bugün burada Gültepe Armutlu Mezarlığında kardeşim Edip ‘in mezarı başında KURAN ‘ı KERİM hatmi okutarak onun ruhuna gönderdik. Acımızı bizimle paylaşan akraba, eş, dost ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz.Ruhun şad mekanın cennet olsun canım kardeşim Edip Bolat.”dedi.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak merhum Edip Bolat’a Allahtan rahmet dileyerek ruhu için okutulan hatmi şerifin kabul olması temennisi ile kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu