Mehmet Yıldız Hatay Yöreselleri İskenderun’da

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz yöresel ürünler sektörünün en yeni firması olmasına rağmen kısa sürede zirve yolunda emin adımlar ile yol alan Mehmet Yıldız Hatay Yöreselleri, Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depremi sonrasında verdiği zorunlu arayı sonlandırarak İskenderun’a açtığı ofis ile Hatay yöresel lezzetlerini kargo ile Türkiye’nin dört bir yanına gönderiyor.

İlk günkü tazeliği ile sofralarınıza katkısız doğal ürünler sunan  Mehmet Yıldız Hatay Yöreselleri,Bugün İstanbul’da bir çok ünlü restaurant’ta özel stantlarda sergilenmesinin yanında www.myhatayyoreselleri.com sayfasından,Trendyol,Hepsiburada,N11 ve PTT Avm üzerinden sipariş verilebilen başarılı bir firma olarak çıkıyor karşımıza.

Hepimize büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan başarılı iş insanı Mehmet Yıldız açıklamasında :”Depremi en şiddetli biçimde yaşayan depremzedelerden biriyim.Hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet ,Tedavisi devam edenlere şifalar ve hepimize de sabırlar diliyorum.Umut ediyorum ki yine eski günlerde olduğu gibi Antakya’da yeniden olacağız.

Asrın felaketinde Mehmet Yıldız Hatay Yöreselleri merkez ofisimiz de büyük zarar gördü.Firma olarak çalışma arkadaşlarımız ile birlikte kısa sürede toparlanarak İnternet üzerinden başlattığımız satışlarımıza İskenderun’a açtığımız yeni merkez ofisimiz ile devam ediyoruz. Mevsimine göre en doğal ve leziz ürünleri bünyesinde bulunduran işletmemizde ” Yeşil Zeytin,Zeytinyağı,Nar Ekşisi,Defne Sabunu,Reçel çeşitleri,Antakya Sürkü,Pekmez,Biber Salçası gibi yöresel ürünlerin yanı sıra aldığı siparişler doğrultusunda Katıklı Ekmek,Kaytaz Böreği,Külçe,Zahterli Köy Kahkesi ve Kömbe çeşitlerini  müşterilerimize  sunuyoruz. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti verebilmek adına  hijyen koşullarının en üst düzeyde olduğu yeni ofisimizde kısa bir süre önce faaliyetimize başladık.Alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmaları doğrultusunda aldığımız siparişler en hızlı biçimde paketlenerek kargoya teslim edilmektedir .İşletmemizde Mevsimine göre en taze ve en doğal ürünleri en doğru yerlerden temin ederek müşterilerimize sunmaktayız. İstanbul’da ünlü restoranlar ve markalar ile anlaşmalar yaparak ürünlerimizi buralara da göndermeye devam  ediyoruz. Ürün çeşitlerimiz www.myhatayyoreselleri.com  sayfamızdan detaylı bir biçimde incelenerek alışveriş yapılabilmektedir. İnstagram sayfamız @Myhatayyoresellerii ve Facebook sayfamız Mehmet Yıldız Hatay Yöreselleri üzerinden de bizlere ulaşılabilir.

Ayrıca deprem bölgesi için hazırladığımız özel kolilerimize yoğun ilgi olduğunu söylemek isterim.İlgi gösteren tüm müşterilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu