Mehmet Yıldız Güven Tazeledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hafta sonu yapılan Hatay Beşiktaşlılar Derneği  Olağan Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Mehmet Yıldız seçildi. Gürtaş Hazır Beton toplantı salonunda yapılan ve tüm üyelerin katılım gösterdiği kongre’de Mehmet Yıldız  başkanlığındaki yeni yönetim tek liste ile seçime katıldı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’in divan başkanlığı,Hüseyin Karaağaç ve Ali Aynacı’nın divan üyeliklerini yaptıkları Olağan Genel Kurul  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Yönetim ve Denetleme Kurulu raporları ile hesapların okunması ve müzakeresi devam edilen kongre de Yönetim ve Denetleme Kurulu raporlarının ibrası, Tahmini Bütçenin Okunması ve kabulü oy birliği ile kabul edildi.

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminde hayatlarını kaybeden Hatay Beşiktaşlılar Derneği üyeleri Mehmet Uğur Çetindağ,Abdulkadir Teksöz,Abdullatif Bablı,Ceyda hızal,Hasan Behzat Dönmez,Fahri Serdal Özal,Hasan Güngör,Mehmet Demirkapı ve Yusuf Yurdal’ın adları okunduğu sırada salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Daha sonra gerçekleşen Dernek organlarının  seçiminde tek liste ile seçime giden 6  dönemdir başkanlık görevini yerine getiren Mehmet Yıldız ve Yönetim kurulu listesi oy birliği ile seçildi.

Teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Hatay Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı Mehmet Yıldız konuşmasında:” Asrın felaketi herkesi olduğu gibi bizleri de an ağır biçimde yaralamıştır.Aile bireylermizden,dostlarımızdan ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği  üyelerimizden bir çok önemli isim artık aramızda yok .Hepsine Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği  bu zorlu süreçte faaliyetlerine hız kesmeden devam etmiştir.En önemlisi deprem sonrasında acılarımızı bir kenara bırakarak depremzedeler için elimizden geldiğince koşturduk ve çevre illerden şehrimize desteğe gelen Beşiktaşlılar derneklerimize öncülük yaptık.Depremzedeler konusunda çalışmalarımız hala devam etmektedir.Asrın felaketinin yıldönümünde İstanbul’dan gelecek olan Beşiktaş yardım tırımız ile yine sahada olacağız.

Bildiğiniz gibi Beşiktaşımız bir kongre süreci yaşadı ve bu dönemde şehrimize gelen başkan adaylarımızı dernek olarak en güzel biçimde ağırladık.Aynı zamanda Beşiktaş Bayan Basketbol takımımızda şehrimize geldiğinde onların yanında yer alarak Hatay Beşiktaşlılar Derneği farkını ortaya koyduk.

Mevcut yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ilave olarak eklediğimiz yeni isimler ile gücümüze güç kattığımızı düşünüyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü yüreği Beşiktaş aşkı ile atan birbirinden değerli yönetici arkadaşlarım ile birlikte Hatay Beşiktaşlılar Derneği olarak farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz.Önümüzdeki dönem yani benim başkanlığını yapacağım 7.dönemde ilk hedeflerimiz arasında Beşiktaş Kongre Üyesi sayımızı arttırmak olacaktır.Bu alanda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sıkı bir çalışma programı düzenleyeceğiz. Bana güvenerek bir kez daha Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı görevini layık gören çok sevgili yönetim kurulu ve üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden üyelerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.Ayrıca dernek binamızın yıkılması sonrasında tüm toplantılarımızda bizlere ev sahipliği yapan ve bugünde kongremizi gerçekleştirdiğimiz Gürtaş Hazır Beton İşletmecilerinden kıymetli dernek yöneticimiz Mustafa Karadeniz’e de şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Mehmet Yıldız Başkanlığındaki Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mustafa Karadeniz,Nebil Gali,Fehmi Hamalı,İsmail Duyar,İhsan Albayrak,Feyyaz Kara,Volkan Şerifoğlu ve Serkan Gazi.

Denetleme Kurulu ; Mustafa Kemal Bilecik,Fikret Hadse ve Necmi Kadınoğlu.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği 12.Olağan Genel Kurulu finalinde tebrikleri kabul eden Başkan Mehmet Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni dönemin herkese hayırlı olması dileğinde bulundular.Kongre Toplu fotoğraf çekimi ile kongre son buldu.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu