Lisans çıkarma sorunumuz yok!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yardımcı “Zamanı ve günü geldiğinde lisanslarımızı çıkaracağız. Önümüzde öyle bir engel olsaydı, transfer yapamazdık ve anlaşma sağladığımız oyuncularla sözleşme imzalayamazdık”

Atakaş Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı, lisans çıkarmaları için hiçbir engel olmadığını söyledi. Ender Yardımcı, yaptığı açıklamada, ‘transfer yasağı nedeniyle lisans çıkaramayacakları’ spekülasyonlarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bu tür dedikoduların kulübü yıpratmaya yönelik olduğunun altını çizen Ender Yardımcı, “Hatayspor’u karalamaya yönelik kampanyalar kimseye fayda getirmez. Kulübümüzün lisans çıkarmayacak bir durumu söz konusu değildir. Zamanı ve günü geldiğinde lisanslarımızı çıkaracağız. Önümüzde öyle bir engel olsaydı, transfer yapamazdık ve anlaşma sağladığımız oyuncularla sözleşme imzalayamazdık” diye konuştu.

Yardımcı, Süper Lig’de mücadele edecek tüm kulüplerin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatarak, “Takımlar hakikaten zor durumda. Lisans çıkaramayacak durumda olan kulüpler var, Hatayspor ise doğru planlama ile bu kulüpler arasında yer almıyor. Daha dikkatli olmak zorundayız. Transfer harcamalarımız kulübümüzün imkanlarını aşmamalıdır. Bu konuda her zaman bize maddi manevi desteğini veren Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu