Limon Dondurma Sezonu Start Aldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Havaların bir anda ısınması ile yaz mevsimine merhaba dediğimiz şu günlerde Vali Göbeğinde 27  yıldır yaptığı Limon Dondurması ile herkesin beğenisini toplayan Arif Çalğın, Bir tadanın bir daha tatmak istediği eşsiz limon dondurma lezzetinin startını verdi.Vali Göbeğinde her zamanki yerinde limon dondurma satışlarına başlayan Arif Ustamızın tezgahı gündüz olduğu kadar Ramazan ayı dolayısıyla  İftar sonrasında vatandaşların uğrak yeri oldu.Antakya’da hemen herkesin tanıdığı yılların limon dondurmacısı Arif Usta aynı zamanda şehir dışından müşterilerinin çokluğu ile de bilinen bir isim olarak çıkıyor karşımıza.

Limon ,Şeker ve kullandığı servis malzemelerinin fiyatlarının yüksekliğinden yakınan Arif Çalğın, bunu müşterilerine yansıtmadıklarını ve uygun fiyata satışa devam ettiklerinin altını çizdi. Çalğın :”Yirmi yedi    yıldır severek yaptığım Limon Dondurmamın tadına bakmayan kalmamıştır. Müşterilerimin memnun kalarak içten bir ellerine sağlık Arif Ustam demeleri bütün yorgunluğumu unutturmaktadır. Benim Limon Dondurmamı farklı kılan şey tamamen doğal malzeme kullanmamdır. Doğal Limon ,Su ve Şeker .Evimin geçimini sağladığım işimde müşteri memnuniyetine her zaman çok önem vermekteyim. Yirmi yedi  yıldır Limon Dondurmamın tadını bozmadan müşterilerime sunmaktan son derece mutluyum ve tüm müşterilerime afiyet olsun. ”dedi.

Herkesi Vali Göbeğine Limon Dondurma yemeye beklediğini ifade eden Arif Çalğın Usta, Yirmi yedi   yıldır kendisini tercih ederek bugünlere gelmesini sağlayan tüm müşterilerine sonsuz şükranlarını sunduğunu söyledi.

Gün içerisinde ve iftar sonrası Arif Usta’nın Limon Dondurması için kuyruğa giren vatandaşlar böylesine kaliteli bir lezzeti kendilerine sunan Arif Usta’ya teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu