Lara Çiçekçilik Anneler Gününe Hazır

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz çiçekçilik sektörünün başarılı işletmelerinden Lara Çiçekçilik 8 Mayıs 2022  Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü hazırlıklarını tamamladı. Siparişlerin günler öncesinden alınmaya başladığı işletmede bu yılın gözdesi Orkide çiçeği olurken , Kırmızı Güller, Anneler Günü temalı Teraryumlar ve rengarenk çiçekler Anneler Günü için teslim edilecekleri zamanı beklemeye başladı.Geçtiğimiz yıllarda Anneler Günü çiçek siparişlerini zamanında teslim ederek müşterilerinden geçer not alan Lara Çiçekçilik ,Aynı zamanda başka illere de çiçek teslimatını kusursuz bir biçimde gerçekleştiren profesyonel bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.

Tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sonrasında  bu yıl müşterilerimiz ile bir arada olacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek sözlerine başlayan genç ve başarılı işletmeci Selçuk Karagündüz açıklamasında :” Geçtiğimiz yıl her ne kadar da olsa özel izinle çalıştığımız Anneler Gününü tam anlamıyla yaşayamadığımızı belirtmek isterim. Çok şükür bu illetten kurtularak normal yaşama döndüğümüz şu günlerde özlediğimiz Anneler Günü heyecanını yaşayacağız.

9 yaşından itibaren usta çiçekçilerin yanında yetişen ve son 7 yıldır da Lara Çiçekçilik olarak hizmet veren sektörde kendini ispatlamış bir çiçekçi olarak alanında deneyimli ekip arkadaşlarım  ile birlikte tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Geçtiğimiz yıllarda en çok talep gören Orkide,Gül ve Anneler Günü Temalı Teraryumlar başta olmak üzere çiçek çeşitlerimizi de işyerimizde hazır hale getirdik. Günler öncesinden başlayan siparişler bizlere bu yıl çiçekçilik sektöründe güzel bir Anneler Günü yaşanacağını gösterdi bizlere. Siparişlerin  Pazar günü istenilen saatte teslim edilmesi anlamında da çok ciddi bir hazırlığımız oldu. Hayatımızdaki en değerli varlıklar olan annelerimizin gününü en içten dileklerimiz ile kutluyor,Anneleri için halen bir çiçek kararı veremeyenleri zengin ürün çeşitlerimizi görmek adına işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Akevler Mahallesi Ayşe Fıtnat Hanım Caddesi Reyyan Apartmanı No:27 adresinde hizmet veren Lara Çiçekçilik iletişim numaraları 0 326 502 33 96 ile 0 531 468 57 47

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu