Lahmacunun Antakyadaki adresi :” Süper 96″

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1996 yılından bu güne  Köprübaşı Ulu Cami bitişiğinde müşterilerine sunmuş olduğu Gaziantep Lahmacunu ile bu alanda bir marka olan Süper  96 Lahmacun ve Pide  Salonu kalitesinden ödün vermeden hizmetini sürdürüyor. Mustafa Üstün’ün işletmeciliğini yaptığı bu lezzet durağında alanında deneyimli lahmacun ustaları tarafından yapılan ve herkesin büyük beğenisini kazanan lahmacunların ünü dilden dile dolaşmaya devam ediyor.

Her şehirde, hemen her fırınlı lokantada, ince pişmiş hamurun üzerine et çekilmiş  lahmacun yemeniz mümkün, ama  Süper 96 lahmacun ve pide  salonunun deneyimli ustalarının ellerinden hazırlanmış olan lahmacunları tattığınızda gerek lezzeti gerekse fırında pişirilme kıvamı ile bu ünü hakkettiklerini onaylarsınız.

Ünlü bir lahmacun salonu olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Süper 96 Lahmacun ve Pide  salonu işletmecisi Mustafa Üstün, Oğulları Süleyman ve İsmail Üstün ile birlikte kalitelerinden ödün vermeden en güzel hizmeti vermeyi sürdüreceklerinin altını çizdi.Üstün:” Günlük kesim koyun ve dana etlerini  sunduğumuz müessesemizde deneyimli personellerimiz ile kendi fırınımızda hazırladığımız Lahmacunlarımız lezzetli olmasının yanında ekonomik fiyatları ile de büyük takdir toplamaktadır. İşletmemize gelen müşterilerimizin yanında evlerden ve işyerlerinden gelen siparişler doğrultusunda   hızlı, sıcak bir şekilde lahmacun servisimizde bulunmaktadır.1996 yılında hizmete açtığımız işletmemizde  o günden bu güne lezzetli lahmacunlarımızın ustaları devam ederek  güzel bir kadroya sahip olmanın heyecanını yaşamaktayız.Merkezi konumumuz itibarı ile Antakyamıza gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan işletmemizde Hizmet kalitemizi üst seviyelerde tutacağımızın garantisini vererek bugünlere gelmemizde büyük payı olan müşterilerimiz başta olmak üzere alanında uzman personelimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Süper 96 Lahmacun ve Pide  salonu yalnızca Lahmacun  konusunda değil  Kiremitte yaptığı  Kıyma, Kuşbaşı ve Tavuk sotelerinin yanında Kağıt Kebabı  ve Pide çeşitleri ile en çok tercih edilen mekanların başında gelmektedir.

Köprübaşı  Uzunçarsı caddesi  no.9’ da hizmet veren Süper 96 Lahmacun ve Pide  salonundan 0 (326) 213 77 68 telefondan sipariş verebilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu