Kötü oynamıyoruz, istifa edecek bir durum yok!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor teknik sorumlusu Cevdet Göç,1-1 biten Adana Demirspor maçını değerlendirdi. 4 maçta sadece 1 puan almalarına rağmen sahada istifa etmelerini gerektirecek kötü bir futbol olmadığını dile getiren Cevdet Göç, “İstifa edecek bir durum yok” dedi. Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın pro lisansı olmadığı için maç sonu toplantısına katılan Hatayspor Teknik Sorumlusu Cevdet Göç, istifalık bir durumun olmadığını, takımın iyi futbol oynadığını söyledi. Takımın her maç iyi oynadığını savunan Göç “Çok düşünüyoruz ama istifa edecek bir durum yok. Yıkılmış, rakibine mahkum bir takım yok. Bu sonuçlardan bir ders çıkaralım demek ki ihtiyacımız olan yerler var. Olaya böyle bakalım, yoksa oyun anlamında istifa edecek bir durum yok” diye konuştu. Transfer sezonu sona ermeden 2-3 oyuncuyu kadrolarına katmayı hedeflediklerini aktaran Göç, takımın transferlerle birlikte daha da iyi olacağını da sözlerine ekledi.

TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ

Son saniyede yedikleri golle galibiyeti kaçırmış olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Cevdet Göç, “Çok üzgünüz. Elimize kadar gelmiş maçı uzatmaların uzatmasında da yediğimiz golle kazanamadık. Bu seviyedeki oyuncuların daha soğukkanlı olup sizlerin de bildiği gibi artık orada futbolun gereğini yaparak o maçı bitirmemiz lazımdı. Özellikle ilk yarıda kaçırdığımız goller vardı.

Oyunun genelinde iyi oynadık. Pozisyonları bulduk. Oyun planlarımız tuttu ama belirli bir süre artık uzatma oynandığı zaman oyun planı kalmıyor. Bir de hiç beklemediğimiz 2 oyuncu değişikliği oldu. Farklı düşüncelerimiz vardı çünkü oyunu değiştirme gidişatına göre hedeflerimiz farklıydı. Ama Kamil Ahmet’in beklenmedik rahatsızlığı sakatlığı, daha sonrası Onur’un bizi daha farklı tercihlere yönlendirdi. Tabii o da belki bir eksiktir. Planlarımızı bozdu. Olacak bunlar. Çok üzgünüz. Bütün taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Keyifli bir maç oldu. Bunu galibiyetle taçlandırsak farklı şeyler konuşacaktık Maçı kazanamadığımız için üzgünüz taraftarlarımızdan özür diliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu