Konteyner ve Prefabrik Ev Onların İşi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi diye tabir edilen 6 Şubat depremi sonrasında vatandaşların yoğun bir ilgi göstermeye başladıkları Konteyner ve Prefabrik Ev sektöründeki hareketlilik esnafa tam mesai yaptırıyor. Bölgemizde Konteyner ve Prefabrik Ev sektöründe faaliyet gösteren Yusuf Çelik ve alanında uzman çalışma arkadaşları ürünleri yetiştirebilmek adına var güçleri ile çalışıyorlar.

İl günden itibaren siparişleri kusursuz bir biçimde teslim edebilmek adına var gücü ile çalışan işletme istenilen ebatlara göre hazırladıkları Konteyner ve Prefabrik Evler ile müşterilerinden tam not almış durumda.

6 Şubat depremini kendilerinin de en acı biçimde yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan İşletmeci Yusuf Çelik açıklamasında:” Öncelikle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet herkese sabırlar diliyorum. Deprem sonrasında yoğun hareketliliğin yaşandığı sektörde alanında deneyimli ekip arkadaşlarımız ile birlikte Konteyner ve Prefabrik Evleri yetiştirebilmek adına elimizden gelenin fazlasını yapma çabası içerisindeyiz.Atölyemizde şuan yoğun bir biçimde Konteyner üretimi yapılmaktadır.En çok barınma için hazırladığımız Konteynerlerimiz arasında iş yeri için istenen  modellerimizinde yapıldığını belirtmek isterim. Konteynerlerimiz müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda hazırlanan odalar,mutfak,banyo ve wc bölümlerinden oluştuğu gibi boyutları da siparişlere göre ayarlanmaktadır.Ürünlerimizde en iyi malzemeleri kullanmaktayız.

Duvar ve çatıları sandviç panel yüksek yalıtımlı sistemle üretilen Prefabrik Ev modellerimizde yoğun talep görmektedir. Projeleri hazırlanmış değişik ölçülerdeki Prefabrik Evlerimiz tek katlı ve iki katlı olarak monte edilmektedir.Yaklaşık 1 ay gibi bir sürede içinde yaşanılabilir duruma getirdiğimiz Prefabrik Evlerimizde A1 sınıfı yanmaz fibercement doğal çimento levhalar kullanılmaktadır.İç cephe kaplamalarında en iyi malzemelerin kullanıldığı evlerimizde Isı ve ses izolasyonu en iyi seviyededir.Antakya,Altınözü ve Yayladağında montajları hızla devam eden Prefabrik Evler görenler tarafından büyük beğeni kazanırken ürünlerimizi görerek bizlere ulaşan müşteri sayımız günden güne artmaktadır.

Konteyner ve Prefabrik Ev konusunda siparişler için bizimle iletişime geçilmesi yeterli. Uzman arkadaşlarımız ile birlikte en hızlı biçimde projelerimizi hazırlayarak istenilen ürünleri en kusursuz biçimde teslim etmekteyiz.”dedi.

Konteyner ve Prefabrik Ev için 0 545 787 47 57 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu