Kızılay Hatay’dan “İyilik Makası” Projesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Kızılay Hatay Şubesi , Hatay Kızılay Kadın başkanı  Esengül Çakmak önderliğinde “İyilik Makası” projesine imza attı. 18 Gönüllü Kuaförün görev yaptığı “İyilik Makası” projesinde Bayır Bucak Türkmenleri (Çadır Kentler de Kamplarda kalan) Çocuk, Kadın, Erkek Toplamda 450 kişinin ” Saç Kesimi, Traş, Kaş, Bıyık gibi kişisel bakımı yapıldı.

Kızılay Hatay Şube olarak ilki yetim çocuklar için gerçekleştirilen ve ikincisinin de Çadır kentlerde kalan Bayır Bucak Türkmenleri için gerçekleştirilen “İyilik Makası” Projesi gönüller fethetti, takdir topladı.

Başarılı bir projeye daha imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Kızılay Kadın başkanı  Esengül Çakmak yaptığı açıklamasında :” “İyilik Makası” projesinin ikinci ayağına  18 Gönüllü Kuaför arkadaşımız ile birlikte Çadır Kentler de Kamplarda kalan Bayır Bucak Türkmenleri arasından  Çocuk, Kadın, Erkek Toplamda 450 kişinin ” Saç Kesimi, Traş, Kaş, Bıyık gibi kişisel bakımı yaptık. Kızılay Yayladağı Temsilcimiz  Mehmet Kalkan’a, Yönetim ve üyelerine, Kuaförler Odası Başkanı  Ali Mansuroğlu ve tüm üyelerine katılım, emek ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kızılay Hatay Şube olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu