Kızılay Antakya seferberlik ilan etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kızılay Antakya İlçe Temsilciliği, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla tüm personelleri ile birlikte kent genelinde adeta seferberlik ilan etti.

İsmail Duyar başkanlığında Antakya’ya gönderilen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının yanında günlük dağıtımlarını da hızla sürdüren Kızılay Antakya Şubesi, depremde yakınlarını kaybeden çocukların yüzlerini de gülümsetiyor.

TÜRK KIZILAYI YÜZLERİ GÜLÜMSETTİ

Türk Kızılayı Antakya Şubesi’nden gerçekleşen faaliyetlerle ilgili yapılan açıklamada, “Antakya ilçemizde depremzede ailelere gıda kolisi, hijyen ve su dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bölgemizde depremden etkilenmiş mahallelerimizde bulunan ve kendi imkanları ile yaşamaya çalışan ailelerimize desteklerimiz devam ediyor. Gıda, hijyen ve sudan oluşan kitlerimizin teslimatlarını gerçekleştiriyoruz. Bağışçılarımızın destekleri ile çocuklarımızı mutlu etmeye devam ediyoruz. İlçemizde depremden etkilenen öksüz ve yetim evlatlarımıza bisiklet hediye ediyoruz. Depremden etkilenmiş ailelerimize hijyen gıda yatak gibi ihtiyaç duydukları malzemeleri Türk Kızılayı Antakya şubesi olarak ulaştırıyoruz. İlimizde depremden hayatlarını kaybetmiş ailelerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz. Onları biraz gülümsetmek adına bağışçılarımızın hediyelerinden teslim ediyoruz” denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu