Kısıtlamalar Sürecek!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 Hafta sonu sokağa çıkma yasağı Türkiye’nin korona virüs önlemleri kapsamında

uygulanmaya devam edecek.

Korona virüsün bulaşıcılığını önlemek ve hareketliliğin önüne geçmek adına uygulanan kısıtlama, hafta sonları kesintisiz devam edecek. Hafta sonu yasakları ile ilgili henüz bir açıklama gelmediğinden dolayı bu hafta sonu yani 6-7 Şubat tarihlerinde de sokağa çıkma kısıtlaması geçerli olacak. Hafta sonu kesintisiz süren kısıtlama cuma akşamları saat 21.00 itibarıyla başlayarak, pazartesi günü saat 05.00’a kadar geçerli oluyor. İçişleri Bakanlığı genelgesinde sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar daha önce açıklanmış, kısıtlamaların ikinci bir duyuruya kadar uygulanacağı bildirilmişti. Vaka sayısında yaşanan düşüşle beraber 6-7 Şubat hafta sonu sokağa çıkma yasağının durumuna gözler çevrildi. İşte, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrıntılar.

SAATLERDE DEĞİŞİKLİK YOK

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı 5 Şubat Cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Kısıtlama 8 Şubat Pazartesi sabahı 05.00’e kadar kesintisiz sürecek.

Türkiye genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilki 4-7 Aralık tarihlerinde yapılmıştı. Kısıtlamalar yaklaşık 2 aydır hafta sonları uygulanıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu