Kazanamadığımız haftaları telafi ettik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçını değerlendirdi.   5 maçtır galip gelemediklerini hatırlatan ve alınan bu galibiyetle kötü gişe dur dediklerini ifade eden Volkan Hoca, “Maçı kazandığımız için mutluyuz. İnşallah bütün Hatay bizim gibi mutludur, herkes huzurludur. Son 5 maçta galip gelememiştik ama bugünkü galibiyet eminim ki o 5 maçın telafisi olmuştur” dedi.

Maç taktiği ile ilgili bilgi veren Demirel, maçın ilk yarısında oyunu tutup, ikinci yarı değişikliklerle beraber maçı almayı düşündüklerini ve bunu başardıklarını ifade etti.

TEKLİFLERDEN DOLAYI AYOUB’UN KAFASI KARIŞIK

Volkan Hoca, “Hedefimiz ilk yarıyı gol yemeden bitirip, ikinci yarı hatta üç dört tane değişiklik yapmaktı. Ruben’in rahatsızlığı vardı. 2-3 gün antrenmanlara katılamadı. Ayoub’un da biliyorsunuz belki az çok transfer gündeminde bir görüşmeleri var. Onun da kafası tam hazır olmadığından ikisine de ‘Sizi ikinci yarı kullanacağım, bugünkü plan böyle’ dedim. Onlar da sağ olsun oyuna girer girmez katkı sağladılar. Yani tutmasa bu plan Volkan şöyle olurdu, tutunca o plan Volkan iyi hoca oluyor ama bence futbol günün şartlarıyla güzel, ortamıyla güzel. Bugünkü ortam bize müsaitti. Biz kazandık” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu