Katmerci Hasan Usta Yenilenen Konsepti İle Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz tatlıcılık sektöründe damak çatlatan muhteşem tatlı lezzetleri ile bölgemizde marka haline gelen Katmerci Hasan Usta, kısa süre önce start verdiği yeni konsept çalışmalarını tamamlayarak müşterilerine hizmet vermeye başladı.İlk günden Katmerci Hasan Usta’ya akın eden müşteriler hem özledikleri muhteşem tatlı lezzetlerine hem de yeni konsepte tam puan verdiler.

Alanında en iyi ustalar tarafından yapılan Katmer, Künefe, Lokma-la, Fıstıklı Burma Kadayıf, Hasır Kadayıf, Fıstıklı Basma, Kaymaklı Belluriye, Hamburger Basma, Katmer Waffle, Waffle, Fıstık Ezmesi,Dilim pasta,Soğuk baklava,Midye baklava   ve KHU Special lezzetlerinin bulunduğu menüye yeni lezzetler ekleyen Katmerci Hasan Usta yine tatlı tutkunlarının adresi olacağının sinyalini ilk günden verdi.

Kıymetli müşterileri ile kısa bir ayrılık sonrasında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifada eden Katmerci Hasan Usta’nın genç  işletmecisi Sadık Açıkel yaptığı açıklamada:” Antakya’nın en merkezi konumunda hizmet veren işletmemiz tamamı ile değişen yeni konsepti ile hizmete başlamıştır. Alanında en iyi ustaları ve çalışanları bünyesinde bulunduran müşteri memnuniyeti ve hijyen konusunda asla taviz vermeyen  Katmerci Hasan Usta’nın yeni konsept çalışmasında Türkiye’nin en iyi iç mimarları görev alarak şuan ki muhteşem konsepti ortaya çıkarmışlardır. Tüm tatlı sunumlarımızın müşterilerimizin gözleri önünde canlı performans ile yapıldığı bölümüzün yanında yine ürünlerimizi sergilediğimiz geniş camekanımız ve ferah oturma alanlarımız ilk günden bizleri yalnız bırakmayan müşterilerimizden geçer not almıştır. Menümüzde bulunan mevcut lezzetlerimiz Katmer, Künefe, Lokma-la, Fıstıklı Burma Kadayıf, Hasır Kadayıf, Fıstıklı Basma, Kaymaklı Belluriye, Hamburger Basma, Katmer Waffle, Waffle, Fıstık Ezmesi ve KHU Special, Dilim pasta,Soğuk baklava,Midye baklava ve KHU Special’e ilave olarak yeni lezzetlerimiz ile müşterilerimize hizmete kaldığımız yerden devam ediyoruz. Katmerci Hasan Usta lezzetleri için herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu