KAŞIKÇI’DAN YENİ YIL MESAJI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak herkesin yeni yılını kutladı.
Acı, tatlı, sevinçli ve hüzünlü anları hep birlikte yaşadığımız 2021 yılını geride bırakmaya saatler kaldı diyen Milletvekili Kaşıkçı, “Manevi güç aldığımız Yüce Milletimizin her zaman emrinde olmanın gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.
Milletvekili Kaşıkçı, yayınladığı mesajda “Maalesef dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 Virüsü Salgını nedeniyle kayıplarımız oldu. Ülkemizde bu hastalığı yenmenin tek yolunun “Temizlik, Maske ve Sosyal Mesafe” kuralı olduğunu kaybettiğimiz canlarla öğrendik. Buradan bir kez daha Covid-19 Virüsü Salgını nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.
Bu süreç içerisinde kendilerinden manevi güç aldığımız Yüce Milletimizin her zaman emrinde olmanın gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bir yandan milletimizden aldığımız güç ile milletimizin sorun ve sıkıntılarına yönelik çözüm ararken, diğer yandan da ülkemizin bekası için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önemli çalışmalarda bulunduk. Ülkemizin sınırları devletimizin medarı iftiharı olan Kahraman Polisimiz ve Mehmetçiğimiz ile canı pahasına korunur iken, vatan savunması sırasında da kaybettiğimiz şehit ve gazilerimiz de oldu. Buradan başta vatanımızın var olması, bayrağımızın düşmemesi ve ezanımızın dinmemesi için bu kutsal toprakları yaşatmak için canını veren kahraman polis ve askerlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de yaşamlarında sağlıklı yaşamlar diliyorum.
Devletimizin ilelebet payidar kalabilmesi ve geleceğe umutla bakabilmesi için Genel Başkanımız Lider Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin devlet politikaları doğrultusunda görevimizi yapmanın gayreti içerisindeyiz. Milli ve Ahlaki değerlere sahip çıkarak yaşamımızı sürdürmek, geleceğimizi emin ellerde tutabilmek için her zamankinden daha çok çalışacağımızı biliyor ve bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya devletleri arasında itibarı artan, sözü dinlenen, kirli oyunları bozan ve insanlığın yaşaması için oyun kurucu politikalarımızla devletimizi her zaman savunmaya bundan sonra da devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılını acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, hüznüyle geride bırakırken, karşılayacağımız yeni yılın başta ülkemiz ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına sağlık, mutluluk, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, 2022 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum.“ dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu