Kaliteli Giyim Markalarını Ucuza Bulacağınız Adres ; “ By Özlem Boutique “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Günümüzde tarz giyinme kadınlar için önemli hale gelmiştir. Genelde yeni sezon, trend elbiseler, giysiler, kıyafetler tercih eden Kadınlar birde marka konusuna oldukça önem verirler. Hele ki ünlü markaları uygun fiyatlar ile bulabildikleri bir adres bulduklarında güzelliklerini şıklıkları ile tamamlamak isteyen kadınlar soluğu burada alırlar. Kaliteli giyim markalarını ucuza bulabileceğimiz bir adres varmı ? derseniz cevabımız evet var hem de Dünyanın ilk aydınlatılmış caddesi olan Kurtuluş caddesinde cevabını veririz size.. Söz konusu adres By Özlem Boutique’ten başkası olamaz.

Genç ve başarılı işletmeci Özlem Yoğurtçu yönetiminde faaliyet gösteren By Özlem Boutique,Zara,Mango, Bershka, Nocturne, River Island ve İpek Yolu gibi bir çok ünlü markanın alabildiğince tarz ve son moda ürünlerini uygun fiyatlar ile müşterilerine sunan bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.İşletme aynı zamanda deri çanta ve parfüm çeşitlerine de yer vermektedir.

Mesleğe yönelişinin en büyük sebebinin giyim konusunda gösterdiği aşırı ilgi olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan  By Özlem Boutique İşletmecisi Özlem Yoğurtçu yaptığı açıklamada :” Tercih ettiğim marka ve modeller çevremdeki dostlarım tarafından çok beğenilince bende maden bu konuda herkesin beğenisini kazanıyorum neden bunu mesleğim haline getirmeyeyim diyerek geçtiğimiz yıllarda sektöre girdim.Hele ki doğup büyüdüğüm yer olan affan da bu işi yapma fırsatını bulmam beni fazlası ile memnun etti. İşletmemde elimden geldiği kadar son trend ürünleri bulunduruyorum. Ürünlerimin hepsi önemli markalardır.Oldukça  hassas olduğum konu  ekonomik dalgalanmaların yaşandığı son dönemde herkesin şık giyinebilmesi için bu önemli markaların ürünlerini oldukça uygun fiyatlara satışa sunmamdır ki buradaki başarımı müşterilerimden aldığım önemli dönüşlerden anlamaktayım.13-40 yaş arası şıklığına önem veren bayanlara hitap etmekteyiz.Kendimizin getirdiği ürünlere ilave olarak bizden talep edilen bir ürünü de getirebilmekteyiz. Ben ve ekip arkadaşlarım müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermekteyiz.Ürünlerimizi özel çekimlerimiz ile İnstagram sayfamız olan @ By.ozlem_boutique de yayınlamaktayız.

Tercihleri ile bizleri kısa sürede önemli bir konuma getiren tüm kıymetli müşterilerimize teşekkür ediyor yaklaşan bayram da şıklıkları ile göz kamaştırmak isteyen bayanları iş yerimize bekliyoruz.”dedi.

By Özlem Boutique Güllübahçe mahallesi Kurtuluş caddesi Nur Apartmanı Luwi Otel karşısında hizmet vermektedir.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu