Kadınların sosyal ve ekonomik açıdan güçlendirilmesini kendimize görev biliyoruz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Başkan Sarı: “Kadınların sosyal ve ekonomik açıdan güçlendirilmesini kendimize görev biliyoruz. Yaptıklarımızın yanı sıra, bu yolda yapacak daha çok işimiz var. İnşallah çalışmaya, üretmeye ve kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz”

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hayatın en başından, sonuna dek, sevginin, fedakârlığın ve azmin anlamı olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Sarı, “Kadınlarımız fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuzun denge unsuru olmaktadır. Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerin de temel taşı hiç şüphesiz kadınlardır. Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Altınözü Belediyesi Kültür Evi bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimizde ilk günden bu yana kadınlarımızın gücü ve emeği hakimdir. Kadınların sosyal ve ekonomik açıdan güçlendirilmesini kendimize görev biliyoruz. Yaptıklarımızın yanı sıra, bu yolda yapacak daha çok işimiz var. İnşallah çalışmaya, üretmeye ve kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Kadın kazanırsa, aile kazanır.” dedi.

TOPLUMUN TEMELİNİ AİLE, AİLENİN DE TEMELİNİ KADINLAR OLUŞTURUR

Toplumun temelini aile, ailenin de temelini kadınların oluşturduğunu belirten Başkan Sarı, “Bu anlamda fedakârlıklar ortaya koyan özellikle Türk kadını takdir kazanmıştır. Kadınlarına değer veren toplumların, hak ettiği şekilde yükseleceği gerçeği vardır. Fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınları, hayatın her alanında etkin bir şekilde görmek bizleri sevindirmektedir. Bu duygularla özverinin, sevginin ve asaletin kaynağı olmuş başta

şehit ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” diyerek cümlelerini sonlandırdı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu