“İzzettin Yılmaz herkesin başkanı olduğunu kanıtladı”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’nın 95 mahallesine kapsamlı hizmet veren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, diğer ilçelerden gelen talepleri de baştacı ederek herkesin başkanı olduğunu kanıtladı.

Fakir fukara babası olarak da bilinen halkın adamı ve halkın içinden gelen Başkan Yılmaz’ın yakın zamanda Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahalle Muhtarı İbrahim Öztürk ile yaptığı telefon görüşmesinde yaptığı Antakya şivesi ve yakın muhabbetini yanlış yerlere çekenlerin emellerine ulaşamaması adına muhtar Öztürk’ü bizzat ziyaret ederek hassasiyetini bir kez daha gösterdi. Muhtar Öztürk’ün Harbiye şelaleleri projesi konusunda destek istediği Başkan İzzettin Yılmaz, halkla aralarında her daim köprü vazifesi gören muhtarın bu isteğini baştacı edeceğini bir kez daha ziyaretinde yineledi.

MUHTAR ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Harbiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Öztürk, Başkan İzzettin Yılmaz’ın içten ziyareti ve destek açıklamasından dolayı mahallesi adına mutlu olduğunu belirtti. Harbiye bölgesinin cazibe alanı haline gelmesine katkı sunacak olan projeye destek olacağını açıklayan Başkan Yılmaz da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen samimi sohbetin yanlış alanlara çekilmemesi adına Muhtar Öztürk’ten özür diledi. Tüm samimiyeti ve içtenliğiyle samimiyetine inandığı Muhtar Öztürk’e kabulünden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, gösterdiği büyüklük ve her daim sergilediği babacanlığı dolayısıyla halkın takdirini kazandı.

#SamimiyetinAdı
#İzzettinYılmaz

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu