İYİ PARTİ REYHANLI ADAYINDAN EŞİT HİZME SÖZÜ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlı’nın tüm mahallelerini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti’nin Reyhanlı Belediye Başkan adayı Mustafa Ortak, “Reyhanlı’mızın her köşesine eşit hizmet gitmesi için, yönetenlerin unuttuğu Vatandaşlarımızın dertlerini sorunlarını sevinçlerini ve kaderlerini birlikte yaşayarak daima yanlarında yer alacağız” dedi.
İYİ Parti’nin Reyhanlı Belediye Başkan adayı Mustafa Ortak, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.
Mustafa Ortak, “Esnaflarımızın, vatandaşlarımızın güleryüzü, samimiyeti bizlere olan güveni görülmeye değerdi. Reyhanlı’mız için biz en iyisi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Kırsalda da ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti adayı Mustafa Ortak, “Reyhanlı’mızın her köşesine eşit hizmet gitmesi için, yönetenlerin unuttuğu Vatandaşlarımızın dertlerini sorunlarını sevinçlerini ve kaderlerini birlikte yaşayarak daima yanlarında yer alarak, Vatandaşlarımızın bizlere gösterdikleri teveccüh ile sosyal belediyecilik anlayışımızı uygulamak için anlatacak ve hayata geçireceğiz. Kadınların, gençlerin, emeklilerin, işsizlerin, çiftçinin ve köylünün sesi olmaya ve yanıbaşında olmaya devam edeceğiz” diye ifade etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu