İyi hazırlandık, taraftarların da desteğiyle 3 puan alacağız

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Erdoğan: “Bu maçta özellikle seyirci anlamında büyük destek bekliyorum. Tüm seyircilerimizi bu maça davet ediyorum. İyi hazırlandık,  Karagümrük karşısında galip gelmek istiyoruz”

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Fatih Karagümrük maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Osman Çalgın Tesisleri’nde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan idman, dar alan ve 5’e 2 top kapma ve taktik idmanıyla sona erdi.  Karagümrük maçın en az 10 bin taraftar önünde oynamak istediklerini dile getiren genç çalıştırıcı,

“Gaziantep’te oynadığımız maçta maç her iki tarafa gidip geldi. Biz erken gol ile geri düştük ama 2-1 öne geçtik. Belki girdiğimiz kontratakları değerlendirip 3-1’i yakalasak maçı koparıp bitirecekken 2-2 olduktan sonra Gaziantep’in girdiği pozisyonlar vardı. Onlarda değerlendirse, galip gelebilirlerdi. Son saniye de girdiğimiz yüzde yüzlük gol pozisyonumuz var. Önümüzde iyi bir rakibe Karagümrük’e karşı önemli bir maçımız var. Bu maçta özellikle seyirci anlamında büyük destek bekliyorum. En az 10 bin taraftar önünde bu maça çıkmamızı sağlarlar. Tüm seyircilerimizi bu maça bekliyoruz. İyi hazırlandık, cumartesi günü galip gelmek istiyoruz” dedi.

RUBEN HATAYSPOR’UN YARAMAZ ÇOCUĞU!

Son iki maçta oyundan alındıktan sonra, teknik heyete tepki gösteren ve direkt soyunma odasına giden Ruben Ribeiro ile igili değerlendirmelerde bulunan Ömer Hoca, Ruben’i Hatayspor’un yaramaz çocuğu olarak tanımladı. Erdoğan,  “Ruben bizim yaramaz çocuğumuz. Ama Ruben yaklaşık 2 yıldır beraberiz. Ruben’in çok hırslı olduğundan ve saha da kalmak istediğinden veya sahada bazen istedikleri olmayınca tepkisi diğer oyunculardan farklı oluyor. Ben Ruben’i iyi tanıdığım hırslı ve iyi kalpli olduğunu bildiğim için benim için sıkıntı yaratmıyor. Tabi hoca olarak bunu en iyi şekilde kontrol altında tutmamız gerekiyor ben de zaten sürekli kendisi ile iletişim halindeyim” açıklamasında bulundu.

SADIK DIŞINDA EKSİK YOK

Fatih Karagümrük maçı öncesi takımda Sadık Baş dışında bir eksik olmadığını ifade eden Erdoğan, “Cezalı futbolcumuz yok ama sınırda olanlar var. Sadık Gaziantep maçında sakatlandı, adale sakatlığı oldu, 2 hafta aramızda olmayacak. Onun dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor” dedi.

Her maçı tek tek baktıklarını belirten Ömer Erdoğan, futbol anlamında daha iyi şeyler yapmaya çıkarken, sonucunda da 3 puanı hedeflediklerini söyledi ve lige maç maç baktıkları için şu anda en büyük hedeflerinin Karagümrük maçını kazanmak olduğunu dile getirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu