İSTE’DE YENİ BİR LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMI DAHA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı açıldı.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı açıldı. 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle mevcut akademik birimlerine bir yenisini ekleyen İSTE, mühendislik alanına büyük katkılar sağlayabilecek yeni bir lisansüstü programı üniversiteye kazandırdı. Böylece 2020 Eylül ayından bu yana İSTE’de 9 yeni lisansüstü programda öğrenci kabulüne başlanmış oldu. Türkiye’nin en genç ve sayılı teknik üniversitelerinden biri olan İSTE, mevcut lisansüstü programlara yenilerini ekleyerek hem nitelikli akademisyenler yetişmesine katkı sağlayacak hem de sektöre daha donanımlı personeller yetişmesine katkı sağlayacak.
İSTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: “Üniversitemizin, bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaçlarına paralel olarak birbiriyle uyumlu olarak açtığımız yeni program ve bölümler İSTE’nin ulusal ve uluslararası arenadaki gücünü arttırmayı hedeflemektedir. Mezun ettiğimiz her öğrencinin en donanımlı biçimde yetişmesi için emek harcayan tüm hocalarımıza ve idari personelimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Kurulması için YÖK’e yapılan başvurusu olumlu sonuçlanan Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı İSTE’de bilimi keşfetme ve üretme zincirinin yeni bir halkası olacak. İSTE’ye, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun”.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu