İstanbul Çiğ Köfte A.Fıtnat Hanım Şubesi  Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Muhteşem çiğ köfte lezzeti ile son dönemde en çok tercih edilen markalardan biri olan İstanbul Çiğ Köfte’nin Akevler mahallesi Ayşe Fıtnat Hanım caddesi No:52/B adresinde faaliyet gösterecek yeni şubesi hizmete açıldı. Günlük 40 ton üretim kapasitesi ile ülkemizin sayılı markaları arasında yer alan İstanbul Çiğ Köfte’nin yeni şubesi ilk günden gördüğü yoğun ilgi ile yakın bir zamanda çiğ köfte tutkunlarının buluşma noktası olacağının sinyallerini verdi.Mahmut Kavşit’in işletmeciliğini yaptığı İstanbul Çiğ Köfte ,Çiğ Köfte lezzeti ile herkesten tam not aldı.

Her Ayın 15’i Artı %50 Bedava

Sektöre oldukça hızlı bir giriş yapan İstanbul Çiğ Köfte Ayşe Fıtnat Hanım caddesi şubesi klasik çiğ köfte lezzetinin yanında Doritoslu,Bol Cevizli sunumlarının yanında Her ayın 15’inde artı %50 Bedava kampanyası ile farkını ortaya koymayı başardı.

Türkiye’nin son dönemde en sevilen çiğ köfte markası olan İstanbul Çiğ Köfte’nin bayisi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mahmut Kavşit, Ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kaliteden asla taviz vermeyecekleri yeni şubelerine herkesi davet etti.

Evlere ve İş yerlerine servis yapan İstanbul Çiğ Köfte Ayşe Fıtnat Hanım caddesi şubesi sipariş telefonu 0 554 873 66 93

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu