İskenderunspor’u Hakan Bolat çalıştıracak!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderunspor Teknik Direktörü Nedim Yiğit, görevde bulunduğu üç haftalık dönemin değerlendirmesini yaptıktan sonra görevinden istifa etti. Devre arasında teknik direktörlük değişiminin ardından Kulüp başkanı Hakan Bolat’ın teklifiyle göreve gelen Teknik Direktör Nedim Yiğit, üç haftalık süre içerisinde art arda puan kayıplarına rağmen iyi bir ekibe sahip olduklarını vurgulayarak “Maalesef ilk yarının sonuna doğru çok kaliteli bir kadro ve teknik ekip olmasına rağmen çeşitli nedenlerle bu başarıyı devam ettiremedi. Devre arasında biz geldik. Tabii aramızdan ayrılan çok oyuncu oldu. Bu kadroya değerli oyuncular geldi. Aramıza katılan oyuncularımızın hazırlanma süreci gerekiyordu. Bu süreçte onların antrenman eksikleri giderildiğinde çok daha kuvvetli keyif veren İskenderunspor ortaya çıkacak. Kaliteli oyuncu gurubuna sahip İskenderunspor unutmasınlar ki bu hafta oynanacak maçla birlikte istenilen çıkışı yapacaktır” dedi.

BOLAT’TAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat şaşırtan bir açıklama yaptı. Bolat, bundan sonraki maçlara tamamen kendi kontrolünde çıkacaklarını söyledi. Bolat, “Nedim Yiğit hocamız istifa kararı alarak, görevinden ayrılmıştır. Geçirdiğimiz bu süre zarfında kendisine ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Bundan sonraki maçlara tamamen benim kontrolümde, altyapı hocalarımızla ve kendi imkanlarımızla çıkacağız. Şu anda hiçbir Teknik Direktör ile ilgilenmiyoruz. Özellikle belirtmek isterim ki lütfen hiçbir menajer ve dost bize teknik direktör teklifinde bulunmasın. Şu an tek düşündüğümüz şey 1. Lig’e bu yıl nasıl çıkabiliriz onun hesabını yapmak. Ben şu an tüm futbolcularımıza can-ı gönülden güveniyorum ve onlara kefilim. İnanıyorum ki onlar bu yıl ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar ve sezon sonunda başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu