İSKENDERUN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yıl dönümü coşku ve gurur ile kutlandı.

Büyük Zaferin 100. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıt Alanında düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma törenine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Garnizon Komutanı 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan,siyasi parti temsilcileri askeri ve sivil erkan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleşen çelenk sunma töreninde; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’ nca çelenk sunulmasını müteakiben Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete intikal eden aziz şehitlerimizin anısına bir dakika saygı duruşunda bulunularak, ardından istiklal marşımız eşliğinde şanlı Türk bayrağımız göndere çekildi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu