İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

31 Mart yerel seçimleri sonucunda göreve seçilen İskenderun Belediye Meclisi, gündemine aldığı konuları görüşmek üzere ilk toplantısını gerçekleştirdi.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez Başkanlığında Belediyesi Kültür Sarayında bir araya gelen yeni dönem Belediye Meclisi gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez önlerinde 5 yıllık bir sürecin bulunduğunu belirterek “Bu süreçte memleketimize hep birlikte hizmet edeceğiz. Seçim sürecini geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte İskenderun için birlikte çalışacağız. Bu mecliste İskenderun’umuzun yararına kararlar alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İskenderun’umuzu kalkındırmak ve daha ileriye götürebilmek için birlikte güzel hizmetlere imza atacağız. Vatandaşımızın sesine kulak vererek, nerede bir hizmet ihtiyacı var ise, bizler de oraya koşacağız. Meclis üyeliğine seçilmenizden dolayı sizleri kutluyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından meclis gündeminde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. İlk Belediye Meclis toplantısının ardından Başkan Dönmez ve Belediye Meclis üyeleri Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular ve İstiklal marşımızı hep bir ağızdan okudular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu