İşin Uzmanından Badem Ezmesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kuruyemiş olarak bademi sevmeyenimiz yoktur. E vitamini bakımından oldukça zengin olan bu besinin katkısız, doğal ve lezzetli bir biçimde yapılan ezmesine emin olun hepiniz  bayılacaksınız.

Güne enerji dolu bir şekilde başlamak isteyenlerin kahvaltıda olmazsa olmazı fındık ve fıstık ezmesi ile geçtiğimiz yıllarda sektöre hızlı bir giriş yapan Olka Gıda Limited Şirketi şimdi de leziz mi leziz Badem ezmesi ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.Genç girişimci  Ayten Yılmaz Karagündüz işletmeciliğindeki  Olka Gıdanın Nut Hunter   Badem ezmesi kısa sürede yoğun ilgi gördü.Sade,Çikolatalı ve Ballı olarak sunulan  Nut Hunter   Badem ezmesi tüm müşterilerden tam not aldı.Firma bu aralar gelen yoğun taleplere yetişmek üzere yoğun bir performans sergiliyor. Nut Hunter   Fındık,Fıstık ve Badem ezmesi  Trendyol’da da satılmaktadır.

Badem ezmesi lezzetlerinin beklendiği gibi ilgi görmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini ifade ederek sözlerine başlayan Olka Gıda Limited Şirketi Ayten Yılmaz Karagündüz açıklamasında:”Badem ezmesi Tek kavrulmuş bademlerin püre haline gelmesidir. İçerisinde rafine şeker, yağ, tuz, katkı ya da koruyucu bulunmamaktadır. Diyet yapanlar ve sağlıklı beslenenler gönül rahatlığıyla tüketebilir. Hammadde seçimi, üretimi, paketleme ve satışı tüm süreçler bana aittir. Günlük ve haftalık üretimler yapılmakta, bu sayede müşterilerimiz taze taze tüketebilmektedir.

Badem ezmesinde sade, ballı ve bitter çikolatalı seçenekler mevcuttur. Kullanılan bal orijinal çiçek balıdır. Çikolata ise %55 kakao oranına sahip bitter çikolatadır.

Faydaları;Badem ezmesi yüksek oranda antioksidan içerir. E vitamini açısından zengin bir besindir. Peki E vitamini neden önemlidir?

Çünkü e vitamininin kalp rahatsızlığı, kanser ve alzheimer risklerini ciddi oranda azalttığını söyleyebiliriz.

Kan şekerinin kontrolüne yardımcı olur. Badem karbonhidrat bakımından düşük; sağlıklı yağ, protein ve lif açısından yüksektir. Magnezyum açısından da zengin bir besindir.

Kolesterol seviyesini düşürür, kilo vermeye yardımcıdır.”dedi.

Fındık,Fıstık ve Badem ezmesi lezzetleri ile sektörde fark yaratan Olka Gıda Limited Şirketi Atatürk Caddesi Semih Azmi Sokak’ta faaliyet göstermektedir.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu