İşin Uzmanından 600 Kadına Ücretsiz Makyaj Eğitimi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Güzelliğine önem veren bayanların vazgeçilmez uygulaması makyajı sağlıklı ve profesyonel bir şekilde yapmak büyük önem arz etmekmektedir.İşte böylesine önemli bir uygulamayı işin uzmanından öğrenmek isteyen bayanlar Makeup Studio işletmecisi Kübra Erdem tarafından  verilen Günlük Makyaj Temel Eğitimine katılarak makyaj’da A’dan Z’ye tüm incelikleri öğrendiler. Helena Center’da gerçekleşen Günlük Makyaj Temel Eğitimi ücretsiz gerçekleşirken eğitime 600 kadın katılım gösterdi.

2018 yılında Hatay’ın  kurulan ilk Makeup Studiosu  olarak faaliyetlerine başlayan Kübra Erdem,Verdiği Günlük Makyaj Temel Eğitimi ile bir kez daha farkını ortaya koyarken eğitime katılım gösteren bayanlar katıldıkları bu eğitimle kendilerine makyaj konusunda oldukça faydalı bilgiler kazandıran Kübra Erdem’e teşekkür ettiler.

Hatay’da makyaj denilince ilk akla gelen isim olarak insanların hafızasına kazınmış durumda olan ve yaptığı makyajlarla herkes tarafından beğeni toplayan Kübra Erdem yaptığı açıklamasında :” Bu kadar geniş katılımlı bir eğitimin Hatay’da ilk defa gerçekleşti sanırım.Makyaj konusunda ilgi duyan 600 kadın ile birlikte muhteşem bir etkinliğe imza atmış bulunuyoruz. Günlük Makyaj Temel Eğitimine ilgi beklediğimiz gibi oldu. Aldığımız olumlu dönüşler neticesinde bu gibi eğitimlerimizin devam edeceğini belirtmek isterim.Katılım gösteren tüm konuklarımıza ve eğitim sürecinde özverili bir biçimde bana destek olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu