İşin Ehillerinden Muhteşem Sıra Gecesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Efe Organizasyon tarafından düzenlenen sıra gecesi programında sektörde işin ehilleri olan Ramazan Akyol Sıra Gecesi ekibi Hataylılara muhteşem bir sıra gecesi coşkusu yaşattı.Zirve Cafe Restaurant’ta gerçekleşen program Siyaset,Sanat,Spor ve İş Dünyasını buluştururken Ramazan Akyol Sıra Gecesi ekibi gece boyunca sergiledikleri sahne performansları ile muhteşem bir konsere imza attılar. Şanlıurfa bölgesinin başarılı sıra ekibi olmalarının yanında yurtiçi ve yurtdışında verdikleri sayısız konserler ile bilinen ödüllü sıra gecesi ekibi Ramazan Akyol Sıra Gecesi ekibi tarafından gerçekleştirilen konser programında konuklar gönüllerince eğlendi. Urfa türküleri ile gece boyunca eğlenen konuklara gecenin finalinde Ramazan Akyol Sıra Gecesi ekibinden Reşit Akyol tarafından yapılan çiğ köfte ikramı yapıldı.Türküler eşliğinde Çiğ köfte yapım anında konukların büyük bir çoğunluğunun fotoğraf çekimi yapmaları bu güzel gecede renkli görüntüler oluşturdu.

Hatay’da sayısız konsere imza attıklarını söyleyen ve son derece keyif aldıkları bir konseri daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ramazan Akyol ;” Bu akşam seslendirdiğimiz tüm türkülerimize eşlik eden muazzam bir dinleyici gurubu vardı.Ve hareketli şarkılarda pistte bir an olsun boş kalmadı. Böylesine  sıra gecesi tutkunları ile bir arada olmak bizlere ayrı bir keyif verdi.Tüm eserlerimizi coşku ile seslendirdik. Yakın bir zamanda yine Hatay’da konser de buluşmak dileği ile bizleri böylesine güzel bir seyirci ile buluşturan Efe Organizasyon İşletmecisi Hasan Efe kardeşimize  teşekkür ediyoruz.”dedi.

Efe Organizasyon olarak  başarılı bir programa daha  imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Hasan Efe yaptığı açıklamada:” Öyle bir Sıra Gecesi konseri oldu ki konuklarımız kadar bizlerde son derece eğlendik. Efe Organizasyon olarak Sıra Gecesi alanında en iyi gruplardan biri olan Ramazan Akyol Sıra Gecesi ekibini şehrimize getirerek yine farkımızı ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.Gece boyunca eğlencenin bir an kesilmediği Sıra Gecesi coşkusunu konuklarımıza yaşatan Ramazan Akyol Sıra Gecesi ekibine sonsuz şükranlarımı sunarak çalışmalarında başarılar diliyorum.Efe Organizasyon olarak konser programlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu