İş İnsanı Şaşmaz Hatayspora Oyuncu Hediye Etmek İstiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor’un eski Başkanlarından Mehmet Şaşmaz, yeni sezonda kulübün ‘küçülmeye gitme’ kararı alması nedeniyle takıma bir oyuncu transferi kazandırma sözünü verdi.
Mehmet Şaşmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, Hatayspor’a her zaman destek olmak zorunda olduklarını belirterek, yakından izlediği ve takip ettiği 29 yaşındaki Gambiyalı Omar Jessey’i takıma hediye etmeye hazır olduğunu söyledi.
İngiltere’nin Chelsea alt yapısında yetişen sağ kanat ve forvet oyuncusu olan Omar Jessey, Amerikan Süper Liginde forma giydikten sonra eşinin doğumu üzerine Almanya’da Gelsenkirchen Futbol Westphalian Lig Kulübü YEG Hassel takımında forma giydiği ve geçtiğimiz sezon 18 gol kaydettiği belirtildi.
HATAYSPOR’A BEDEVA VERMEYE HAZIRIM
Eski Başkanlardan Mehmet Şaşmaz, teknik direktör Serkan Özbalta’nın beğenmesi veya talep etmesi halinde Omar Jessey’i bedava kulübe kazandıracağını açıkladı.
Hatayspor’dan hiçbir şey talep edilmeyeceğini, transfer ücretini ve maaşının tarafından karşılanacağının sözünü veren Şaşmaz, “Her zaman Hatayspor’a gönul vermiş biriyim. Kulübümüzün şu günlerde almış olduğu küçülme politikası kararı nedeniyle Hatayspor’uma benimde bir katkım olsun istedim. Benim için her şeyden önce kulübümün menfaatleri gelir. Türkiye Süper Liglerinde çok rahat oynayacağını söylüyorum ve şunu da iddia ediyor, Omar Jessey’in Hatayspor’un en iyi futbolcusu olacağına dikkatinizi çekmek isterim. Takım bizim, herkesin takımımıza destek vermesini bekliyorum. Bir kez daha altını çizerek söylüyorum, bu oyuncunun transfer parası bana ait. Kulübe bir kuruş dahi ödetmeyeceğim” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu