İş İnsanı Özyurt Semerciler Çarşısında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Son dönemde Hatay’a yapacağı 50 Milyon dolarlık’lık yatırım ile dikkatleri üzerinde toplayan Özyurt Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt Tarihi Uzun Çarşının en işlek noktalarından biri olan Semerciler Çarşısını ziyaret etti.Esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İş İnsanı Özyurt Elifnisa Moda Tesettür Giyim ve Semerciler Çarşısı Sosyal Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Aynı zamanda Hatayspor Tribün Lideri Mehmet Deviren’e özel ziyaret gerçekleştirdi.

Basından yakından takip ettikleri iş insanı Serdar Özyurt’un ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Semerciler Çarşısı Sosyal Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Aynı zamanda Hatayspor Tribün Lideri Mehmet Deviren (Komando) yaptığı açıklamasında:” Bölgemiz için yapacağı 50 Milyon dolarlık’lık yatırım ile herkesin takdirini kazanan iş insanı Serdar Özyurt yoğun programı arasında Semerciler Çarşısını ziyaret etti.İş dünyasındaki başarısının yanında iyi bir Hatayspor taraftarı olduğunu bildiğimiz Serdar Özyurt’a gönül verdiğimiz takımımızın forması ve atkısını hediye ettik. Her zaman yanında olduğumuzu belirttiğimiz Serdar Özyurt kardeşimize işlerinde başarılar dileyerek  kendisini her zaman Semerciler Çarşısında ağırlamaktan onur duyacağımızı ifade ettik.” dedi.

Ziyaretin ikinci durağı olan Giyim sektöründe yaklaşık 30  yıllık tecrübesi ile sektörün  marka işletmesi Elifnisa Moda Tesettür Giyimde  Özyurt Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt Fatih Dökmeci ve yönetici kadrosu tarafından kapıda karşılandı. Yoğun çalışma temposu arasında ziyaretleri ile kendilerini mutlu eden İş İnsanı Özyut’a teşekkür eden Elifnisa Moda Tesettür Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Dökmeci açıklamasında:” Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Serdar Özyurt davetimizi kırmayarak iş yerimizi şereflendirmiştir. Yaptığımız iş konusunda bilgilendirdiğimiz Özyurt’a iş yerimizi gezdirerek son yaptığımız restore çalışmaları ile fark yarattığımız mağazamız hakkında bilgilendirmeler yaptık.Aynı zamanda sevgili iş insanı Serdar Özyurt’un projelerini kendi ağzından dinleme şansını yakaladık. Kendisinin yanında olmaya her daim devem edeceğiz.Ziyaretlerinden dolayı tekrardan İş İnsanı Özyut’a teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu