İrem Öztürk:” İnşallah Hatay’a Şampiyonluk Madalyası Getireceğim”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hırvatistan’ın Zagreb kentinde düzenlenen U15 Avrupa Şampiyonası’nda mindere çıkarak 42 kiloda Avrupa Üçüncüsü olan İrem Öztürk,Türkiye Güreş Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Emre Kıvrak’ı ziyaret etti. Milli Güreşçi İrem Öztürk’e ziyaretinde Milli Takım antrenörü Ahmet Kardeşler ve Kulüp Antrenörü Şükrü Uygan eşlik ettiler.

Güreş tarihinde Hatay’a ilk defa Avrupa Üçüncülüğü mutluluğunu yaşatan Milli Güreşçi İrem Öztürk’ü yürekten kutlayan Türkiye Güreş Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Emre Kıvrak, İrem Öztürk’ten böyle bir başarı beklediklerinin ve beklenen başarının elde edilmesi ile birlikte özelde Hatay genelde Türkiye olarak gururlandıklarının altını çizerek her daim yanında olmaya devam edecekleri İrem Öztürk’e Ekim ayında düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında başarılar diledi.Kıvrak ayrıca ; Milli Güreşçi İrem Öztürk’ün başarısında büyük pay sahibi olan Baş Antrenör M. Cemil Delioğlu’na, Kulüp Antrenörü Şükrü Uygan’a , Milli Takım antrenörü ve aynı zamanda Türkiye Güreş Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Ahmet Kardeşler’e teşekkür etti.

Asıl Hedefim Birincilikti…

Asıl hedefinin birincilik olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan U15 Avrupa Şampiyonası Üçüncüsü Milli Güreşçi İrem Öztürk açıklamasında : “Seneye daha çok çalışıp birincilik için savaşacağım. Hatay için kızlarda bir ilk yaşattım. Başarım sadece benim için değil bütün kızlar için geçerli. Ben başlattım diğer arkadaşlarım devam ettirecek. Hazırlık çalışmalarıma hız kesmeden devam ediyorum. Yedi sene boyunca beni yetiştiren hocalarım M. Cemil Delioğlu’na, Şükrü Uygan’a ve Ahmet Kardeşler’e ve her zaman desteği ile yanımızda olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a  teşekkür ediyorum. ”dedi.

İrem Öztürk ile gurur duyduklarını söyleyen Milli Takım antrenörü Ahmet Kardeşler yaptığı açıklamada:” Bugünlere çok basit gelmedik. Kızımız çok çalıştı ve elinden geleni yaptı. Gönül isterdi ki final yapalım ve birinci olalım ama ufak bir sakatlık yaşadık. Üçüncü olduk. Ama Üçüncülükte Hatay Güreş tarihinde önemli bir başarı oldu. Bundan sonra dünya ve olimpiyat şampiyonluklarını kovalayacağız. Kızımızın 2022 yılında elde ettiği başarılar arasında U-15 Türkiye Şampiyonluğu,U-17 Türkiye Şampiyonluğu, Okullar arası Türkiye Şampiyonluğu ve 24.Uluslararası U-17 Zafer Kupası Üçüncülüğü vardır. Gördüğünüz gibi Milli Güreşçimiz İrem Öztürk ödül avcısı bir sporcudur. Ve daha uzun yıllar onun başarıları ile gurur duymaya devam edeceğiz. ”dedi.

Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu