İnşaat Sektöründe A’dan Z’ye Hizmetin Adresi : “MB Yapı Dekorasyon”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İnşaat alanında  sektörel trendleri takip eden yenilikçi yaklaşımlara sahip ve  müşteri beklentilerine karşılık veren hizmetleri ile takdir toplayan MB Yapı Dekorasyon fark yaratmaya devam ediyor.Dış cephe uygulamalarından Ev dekorasyonuna ,Ev tadilatından Çatı izolasyonuna,Boya,Parke,Asma tavan,Gergi tavan,Cam balkon,Duvar kağıdı,Mantolama ve Taahhüt işleri konusunda kusursuz hizmeti ile bilinen  MB Yapı Dekorasyon müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile tercih edilen firma olarak çıkıyor karşımıza.

İnşaat konusunda A’dan Z’ye hizmet verdiklerini ifade eden MB Yapı Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Boyar , kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde yapılarda gerçekleştirdikleri dış cephe mantolama uygulamaları ile  %50 oranında ısı tasarrufu sağlandığının altını çizerek alanında deneyimli ekip arkadaşları ile birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.Boyar:” MB Dekorasyon ailesi olarak Faaliyet gösterdiğimiz her alanda yenilikçi olmak, teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek kaliteli ürün ve hizmet vermek, bunun için gerekli iş gücünü bünyemizde yaşatmaktayız.Sektörel trendleri takip eden yenilikçi yaklaşımlara sahip ve müşteri beklentilerine karşılık veren bir disipline sahip firmamız  aynı zamanda yapıların ihtiyaçlarını dış cephe mantolama işlemi sırasında karşılamaktadır. Isı yalıtımınızı yaparken de Türkiye ve Avrupa standartlarına uygunluk gösteren kaliteli malzeme kullanarak kusursuz işçilikle sizlere sunuyoruz.

Sektörde geçirdiğimiz uzun yıllardan sonra edindiğimiz deneyim ve tecrübelerimizi birleştirip siz değerli müşterilerimizin görüşlerine sunuyoruz.

VİZYONUMUZ ;Üretim, pazarlama, satış, teslim ve teslim sonrası verilen tüm taahhütleri harfiyen yerine getirerek müşterilerimize samimi, güvenilir, profesyonel hizmet sunmak. İşbirliği içinde olduğumuz müşteriye, çalışana, ortağa, tedarikçiye dürüst ve saygılı davranmak.

MİSYONUMUZ;İnşaat sektöründe yüklenici ve/veya yatırımcı olarak faaliyet gösteren MB Dekorasyon,   amacı ofislerinde ve ilgili tesislerinde insani değerleri ön planda tutarak doğanın ve çevrenin de her daim korunması gerekliliğini göz ardı etmeden planladığımız projeleri hayata geçirebilmektir.

Kaliteli hizmet için yolumuza sizden aldığımız güç ile devam ediyor, bize bu güveni veren siz saygıdeğer müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.”dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi  No:44/C adresinde faaliyet gösteren MB Yapı Dekorasyonun  yaptığı çalışmaları www.hataydekorasyon.com sayfasından inceleyebilirsiniz.İletişim numaraları 0 541 498 43 20 ve 0 537 443 48 92

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu