İmza atmaya yanaşmıyorlar!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor, Ruben, Diouf, Munir ve Traore’ye sezon sonunu beklemeden sözleşme yenilemek istediğini bildirmesine rağmen, bugüne kadar yaptığı girişimlerin hiçbirinden yanıt alamadı

Atakaş Hatayspor’da sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan kaptan Mame Diouf, kaleci Munir, Ruben Riberio ve Adama Traore’nin imza atmaya yanaşmamaları yönetimi düşündürüyor.

Bordo-Beyazlı ekip, 4 oyuncusuyla sezon sonunu beklemeden sözleşme yenilemek istediğini bildirmesine rağmen, bugüne kadar yaptığı girişimlerin hiçbirinden yanıt alamadı.

Kaptan Mame Diouf’un yeniden İngiltere’ye dönme isteği, Riberio’nun ülkesinde yetiştiği kulübe söz vermesi, Traoere’nin İngiltere’nin Hull City takımıyla görüştüğü ve kaleci Munir’in opsiyonu olmasına rağmen, İspanya’dan gelen teklifleri değerlendireceği bildiriliyor.

ÖMER HOCA KALMALARINI İSTİYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın mutlak suretle anlaşma sağlanmasını istediği oyuncuların ikna edilmesi için yönetime talimat verdiği öğrenildi.

Teknik direktör Ömer Erdoğan’ın da aynı şekilde Mame Diouf, kaleci Munir, Ruben Riberio ve Adama Traore’nin takımda kalması için ısrarcı olduğu belirtildi.

Her sezon yeni bir takım kurmanın zorluklarını anlatan Ömer Erdoğan, “Umut ediyorum takımda kalırlar, ben de bir hoca olarak her sene sıfırdan takım kurmak istemiyorum. Ayrıca diğer takımların yaptığı gibi sözleşme yenilemeyen oyuncuları kadro dışı bırakma gibi bir düşüncem yoktur. Oyuncularım işlerine saygı gösterdikleri sürece oynamaya devam edeceklerdir. Ama gönlüm takımda kalmalarından yana inşallah bu sorun iki tarafın menfaatleri doğrultusunda çözülür, yeni sezonda da bizimle birlikte olurlar” diye konuştu.

Bu arada Onursal Başkan Lütfü Savaş’ın, Milli ara nedeniyle lige verilen ara nedeniyle izin dönüşü Mame Diouf, kaleci Munir, Ruben Riberio ve Adama Traore ile bir araya gelerek özel görüşme yapması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu