İkinci El Alım Satım Onların İşi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yaşamımızın her aşamasında önemli bir yere sahip olan İkinci El  Eşya mağazaları son yıllarda yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve yeni ürünlerdeki fiyat artışları sebebi ile daha bir önem kazanmıştır.Kullanılmış eşyaları ait oldukları yerlerden özenle alarak, Atölyelerinde İhtiyaç duyulması halinde gerekli bakımlarını yaptıktan sonra talep eden müşterilerine evlere veya işyerlerine servis yapan Salih Spot yaklaşık 40 yıldır güvenli ve kusursuz hizmeti ile sektörde marka bir işletme olarak biliniyor.Yaptıkları işi daha detaylı dinlemek ve faaliyetlerini yerinde görmek üzere İnneplik caddesi Merdivenlihan’da bulunan Salih Spot’u ziyart ettik.

Kullanılmış mobilyalar,Mutfak eşyaları ve Dekor ürünlerinin yeni mekanlarda yeniden hayat bulmaları adına 40 yıldır var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Selahattin Öztük yaptığı açıklamasında:” Hani bazı meslek üstadları kendilerini anlatırken bu bizim işimiz gibi iddialı cümleler kullanırlar ya işte bende onlar gibi iddialı konuşarak ikinci el eşya bizim işimiz demek istiyorum.Özellikle 80-90 yıllık Antakya Mobilyaları başta olmak üzere evlerde ,işyerlerinde kullanılan tüm eşyalar bizim faaliyet alanımıza girmektedir. Çocukluk dönemimden itibaren çalışmaya başladığım döşemecilik mesleğindeki hünerlerimi atölyemizde onarılması ve döşeme yapılması gereken mobilyalar üzerinde kullanıyorum.Sektörde biz ilklerdeniz. Öztürk Bit Pazarı olarak işletmemizi hemen herkes bilir. Son yıllarda Salih Spot adı altında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. İşlerimiz çok şükür iyi ve bunun neticesi olarak kısa bir süre zarfında çok daha geniş bir yerde hizmet vermeye başlayacağız.

Özellikle şunu belirtmek istiyorum ki durumu olup ta ev mobilya ve eşyalarını yenileyenler eskileri ne yapacağız diye kara kara düşüneceklerine hemen bizimle irtibata girsinler.Alanında deneyimli ekip arkadaşlarımız ile birlikte hemen gelip ,Fiyatlandırarak hızlı bir biçimde bu eşyaları almaktayız.Aynı zamanda  işyerimizde bulunan mobilyaları ve eşyaları alan aileler içinde evlere kadar güvenli bir biçimde servisimiz vardır.Bu aralar Yazlıklara ve Yayla evlerine yoğun bir biçimde servislerimiz olmaktadır. İkinci el eşya konusunda satmak veya almak isteyenler bizimle iletişime geçsinler lütfen. Bizim en büyük referansımız bugüne kadar çalıştığımız müşterilerimizdir.Tercihleri ile bizleri marka haline getiren kıymetli müşterilerimize ve özverili çalışmaları ile gücümüze güç katan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ikinci el eşyalarımızı yakından görmek isteyen herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Salih Spot İletişim Telefonu 0 532 486 91 02

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu