İhtiyaç Sahiplerini Hanelerinde Ziyaret Ettiler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı Hatay Şubesi geleneksel olarak gerçekleştirdiği Ramazan ayı gıda paketi yardımını ihtiyaç sahiplerini bizzat evlerinde ziyaret ederek teslim ettiler. Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı Hatay Şubesi Başkanı Kadriye Umaroğlu yaptığı açıklamasında :”Rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayını sağlıkla bitirmenin mutluluğu içindeyiz.Kardeşlik, dayanışma ve paylaşmanın daha yoğun yaşandığı bu kutsal ayda toplum olarak birbirimizi daha iyi anlamakta hayır ve hasenatta bulunmanın iç huzurunu yaşamaktayız.

Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı Hatay Şubesi olarak çorbada bizim de tuzumuz olsun anlayışıyla geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı gıda paketlerini bu yıl ihtiyaç sahibi 150 aileye, “bizzat hanelerine”  ulaştırmanın gönül rahatlığı içindeyiz.

Dünyanın ve dolayısıyla ülkemizin de zor günlerden geçtiği bu zorlu süreçte dahi bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyerek daima yanımızda olan,değerli  katkılarıyla gücümüze güç katan saygıdeğer hayırseverlerimize, STK,  Kurum ve Kuruluşlarımızın yöneticilerine bir kere daha teşekkür ediyor, esenlik ve başarı dolu günler,hayırlı bol kazançlar diliyoruz.

Ramazan Bayramını karşılarken kıymetli hemşehrilerimizin  bayramlarını kutluyor, sağlık ve mutlulukla idrak edeceğimiz nice Ramazanlara ulaşmayı temenni ediyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu