HÜRRİYETÇİ SAĞLIK-SEN KURULDU Hatay İl Temsilciliğine Serdar KAHRAMAN atandı.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sağlık hizmet kolunda faaliyet gösteren sendikalara bir yenisi daha eklendi. Hürriyetçi Sağlık-sen 13 Ocak 2022 tarihinde ilk olarak Samsun’da kurularak faaliyetlerine başladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bağımsızlık mücadelesini başlattığı Samsun’da yakılan hürriyet ateşi ile kurulan Hürriyetçi Sağlık-sen vatan, millet, bayrak ve hürriyet ilkelerini benimsemiş kamu görevlilerinin her türlü başta özlük hakları olmak üzere güvenli çalışma hayatı ile ilgili çalışmalara başlamış durumdadır.

Temel ilke olarak Mustafa Kemal ATATÜRK’ün  fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür sözünü kendisine rehber olarak belirleyen Hürriyetçi Sağlık-sen kurulalı henüz 2 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen Türkiye’de 70 ilde il örgütlenme çalışmalarını tamamlamıştır. Hürriyetçi Sağlık-sen’in bundan sonraki ilk hedefi tüm illerde en kısa sürede şubeleşme çalışmalarına hız vermek ve tüm sağlık çalışanlarının hak mücadelesinde hak ettiği yeri alarak yetkili sendika olmaktır.

Geçmişte başarılı sendikal faaliyetlerde bulunan ve Hürriyetçi Hatay İl Temsilciliğine Atanan deneyimli sendikacı Serdar KAHRAMAN yaptığı açıklamada;

“ Hürriyetçi Sağlık-sen ailesi olarak ne denli zor ve meşakkatli bir sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. Ülkemizde yaklaşık 20 yılı aşkın süredir bir türlü beklenilen sıçramayı yapamayan sendikal çalışmaların hak ettiği değeri bulacağı ve layıkıyla kendi iradesiyle faaliyetlerini yerine getireceği yeni bir döneme giriyoruz.

Bu hürriyet meşalesini Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bağımsızlık mücadelesini başlattığı yer olan Samsun’dan ateşleyerek başlatan ve bu vazife için Hatay İli’nde şahsımıza görev tevdii eden Genel Başkanımız Sayın Muhammet BİRİNCİ ve birbirinden değerli genel başkan yardımcılarımıza müteşekkiriz.

Hürriyetçi Sağlık-sen Hatay il yönetimi kadromuzu en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız ve tüm sağlık çalışanlarının ortak değeri olarak için üzerimize düşen bu kutsal vazifeyi yerine getirmek için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız. Çıkmış olduğumuz bu zorlu yolculukta desteklerini bizden esirgemeyen değerli sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.”

Hürriyetçi Sağlık-sen’in yakın zamanda yapacağı çalışmalar kamuoyu tarafından büyük merak ve heyecanla beklenmektedir.

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu