Hoş Geldin İbrahim Bebek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz dayanıklı tüketim malları sektörünün başarılı firması Altıneller Vestel’in  işletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı. Cemile&Yusuf İlyas  çiftinin ikinci bebekleri olarak dünyaya gelen bebeğe İbrahim adı verildi.Özel Defne Hastanesinde bölgenin en çok tercih edilen doktorlarından Kadın hastalıkları ve doğum Uzmanı  Dr. Haydar Mısırlıoğlu kontrolünde doğumu gerçekleştirilen İbrahim  bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken Cemile&Yusuf İlyas  çifti ve ilk çocukları Eva’nın  mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

İkinci kez baba olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Yusuf İlyas Yılmazoğlu ,İbrahim  bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizdi. Yılmazoğlu:” 1 Temmuz 2022 tarihinde Dünya’ya gelen bebeğimiz İbrahim’in  anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen ,oğlumuzun   doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde Özel Defne Hastanesinde doğumu gerçekleştiren Kadın hastalıkları ve doğum Uzmanı  Dr. Haydar Mısırlıoğlu başta olmak üzere,Doğum sonrası bebeğimizin muayenesini gerçekleştiren Çocuk sağlığı ve hastalıkları Uzmanı  Dr. Süheyl Karataş’a ,Doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız. ”dedi.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak  Cemile&Yusuf İlyas  Yılmazoğlu çiftine Hayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu