Hoş Geldin Ayça Bebek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor taraftar guruplarından olan Amanos taraftar gurubunun yöneticilerinden Cemal Bayraktar baba olma heyecanını yaşadı. Zübeyde&Cemal Bayraktar çiftinin ilk bebekleri olarak dünyaya gelen bebeğe Ayça adı verildi. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bölgenin başarılı  doktorlarından Kadın hastalıkları ve doğum Uzmanı  Op. Dr. Fatma Sevra Bastacı kontrolünde doğumu gerçekleştirilen Ayça   bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken Zübeyde&Cemal çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

Baba olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Cemal Bayraktar  ,Ayça  bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizdi.Bayraktar:” 10 Eylül 2022 tarihinde Dünya’ya gelen bebeğimiz Ayça’nın   anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen ,kızımızın   doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğumu gerçekleştiren Kadın hastalıkları ve doğum Uzmanı  Kadın hastalıkları ve doğum Uzmanı  Op. Dr. Fatma Sevra Bastacı’ya , Doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız. ”dedi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak  Zübeyde&Cemal Bayraktar çiftine Hayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu