Hoş Geldin Aybars  Bebek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin köklü,saygın ve de sevilen ailelerinden Arslan ailesinin kıymetli büyüğü, Eski Sanayi Camisi İmamı ve gazetemiz köşe yazarı  Adnan Arslan hocamız 4.kez dede olma heyecanını yaşadı.Ayşenur&Aykan Durmuşcan çiftinin ikinci çocukları olarak dünyaya gelen bebeğe Aybars adı verildi. Özel Mozaik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesinde bölgenin en çok tercih edilen doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Opr. Dr. Mustafa Seven kontrolünde doğumu gerçekleştirilen Aybars  bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken Ayşenur&Aykan Durmuşcan çifti ve ilk çocukları Ömer Aykan’ın mutlulukları adeta gözlerinden okunduğu görüldü.

İkinci kez Anne Baba olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Ayşenur&Aykan Durmuşcan çifti Aybars   bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizerek yaptıkları açıklamada:” 02 Ocak 2023  tarihinde Dünya’ya gelen bebeğimiz Aybars’ın   anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen , oğlumuzun   doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde Özel Mozaik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesinde  doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Opr. Dr. Mustafa Seven başta olmak üzere Doğum sonrası bebeğimizin muayenesini gerçekleştiren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Abdulkadir Arslan’a, Doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız. ”dediler.

Dede olmanın heyecanını bir kez daha yaşadığını ifade eden Eski Sanayi Camisi İmamı ve gazetemiz köşe yazarı  Adnan Arslan, Evlatları Ayşenur&Aykan Durmuşcan çiftine hayırlı olsun dilekleri ile Allah analı babalı büyütsün temennisinde bulundu.Aybars bebek ve tüm bebeklerin hayırlı evlatlar olması duasında bulunan Arslan,Torunu Aybars bebeğin doğumunu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Opr. Dr. Mustafa Seven ve ilk muayenesini yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Abdulkadir Arslan’a teşekkür etti.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak  Ayşenur&Aykan Durmuşcan çiftine Hayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu