HGC’DEN KIZILAY’A ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri, Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış’ı ziyaret ettiler.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne maddi ve manevi olarak destek veren Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış’ı ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette HGC’ye desteklerinden dolayı Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış’a HGC başkanı Abdullah Temizyürek tarafından bir teşekkür belgesi takdim edildi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnun olduğunu belirten Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış, “Yerel basın demokrasinin ve kamuoyunun olmazsa olmazlarındandır. Yerel basınımızı her zaman yakın takip ediyor ve destekliyoruz. Başta Hatay’ımız olmak üzere ülke genelinde ve dünya genelinde yaptığımız çalışmaları sütunlarına taşıyarak toplumu bilinçlendiriyorlar. Gazetecilik mesleğini basın ahlak ilkeleri doğrultusunda yapan tüm basın mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Türk Kızılay Hatay Şube Başkanlığı’na gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu