HGC’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarının bağlı bulunduğu HGC’ye gösterdiği ilgiden dolayı Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal’ı parti hizmet binasında ziyaret ettiler.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını ve bağlı bulunduğu Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek günlerini kutlayan Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal’a, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal, “Basın bizim gibi siyasetçiler başta olmak üzere toplumumuzun da olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Başta siyasi meslekte yaptığımız çalışmalar olmak üzere, diğer kurumların da yaptığı çalışmaları topluma ve kamuoyuna aktarmaktadır. Ak Parti olarak basınımıza her zaman destek vermek, sıkıntılarını çözmek bizlerin görevidir. Tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla Basın Ahlak Kuralları içerisinde mesai mefhumu gözetmeden mesleğini sürdüren basın mensuplarımıza her zaman kapımız açıktır. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tekrardan kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, nezaket ziyareti gerçekleştirdiği Ak Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarına ve HGC’ye gösterdiği ilgiden dolayı bir Teşekkür Belgesi takdim etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu