Heykel Bölümü Mezunlarımızdan Mezuniyet Sergisi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Mezuniyet Sergisi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Duyuler danışmanlığında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Prime Mall Sanat Galerisinde açılışı yapılan mezuniyet sergisinde  7 Heykel Bölümü öğrencisinin heykelleri yer aldı. Açılışından itibaren sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergiye davetlilerin yanı sıra  Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlileri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Mezuniyet sergisinin bekledikleri gibi yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Duyuler yaptığı açıklamasında :” 2021 Heykel Bölümü mezuniyet sergisinde mezun durumda olan 7 Heykel Bölümü öğrencisinin heykelleri yer aldı. Mezun durumda olan sanatçı  öğreciler, Nurullah Ilıç,Yasemin Bostancıoğlu, Güner Secerli, Mahmut İstanbullu, Seyyid Bulut, Mustafa Karakuş ve  Seyyid Bulut’un  toplam 36 eseri yer aldı. Öğrencilerimizin Malzeme olarak Taş, ahşap, metal gibi kalıcı malzemelerden oluşan  Soyut ve figüratif kompozisyonlar büyük  beğeni topladı. Uzun süren pandemi ortamında normalleşme süreciyle birlikte yüz yüze gerçekleştirilen sergide öğrencilerimiz eğitimleri süresince öğrendiklerini en başarılı biçimde gözler önüne serdiler.Birbirinden güzel eserleri sergileyen öğrencilerime ve sergimize katılım gösteren tüm sanat severlere teşekkür ediyoruz.Mezuniyet Sergimiz 22 Haziran a kadar Prime Mall Sanat Galerisinde izlenebilir.”dedi.

Mezuniyet sergisinin sanatçı  öğrecileri görmüş oldukları ilgiden son derece memnun olduklarını söyleyerek eğitimlerinde büyük paya sahip olan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Duyuler ve tüm öğretmenlerine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu