HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ramazan Bayramı’nın huzurunu paylaşmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla 6 Şubat depremlerinde kayıplar yaşamış aileleri ziyaret ediyor.
Asrın felaketinde oğlunu, gelinini ve üç torununu kaybeden Müzeyyen ve Mehmet Doğru çiftini, Antakya Gülderen Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Başkan Öntürk, ailenin acısına ortak olarak bayramlarını kutladı.
Doğru ailesi ile dertleşerek yüreklerine bir nebze de olsa su serpen Başkan Öntürk, Doğru çiftinin ve depremlerde yakınlarını kaybeden tüm aileler birlikte deprem nedeniyle sağlık sorunları yaşayan tüm vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceğini vurguladı.
BÜYÜK ACILARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Dayanışma ve birlik ruhunu şehrin her köşesine yayacaklarını aktaran Başkan Öntürk HBB Başkanı Öntürk, “Büyük yıkımlar sonrası yaşadığımız büyük acıları hep birlikte ve sevgiyle aşacağız. Öncelikle tüm deprem şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Bu kutsal bayramın manevi atmosferinde ve sonrasında, acılara ortak olmak ve desteklerimizi sunmak için Hatay’ımızı adım adım gezmeye devam edeceğiz” dedi.
ÖNTÜRK, KIRIKHAN’DA HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI
Kırıkhan Kaymakamlığının himayesi, ilçe Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programında hemşehrileriyle bayramlaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk “Bizler, birlikte daha güçlüyüz. Bu birlik ve beraberlik duygusuyla, gelecekte karşımıza çıkacak her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim. Sevgi ve saygıyla kucaklaştığımız nice bayramlarımız olsun” diye konuştu.
TEFECİDEN BİLE BORÇ ALINMIŞ, AİLE ŞİRKETİ DEVRİ SONA ERDİ
Hükümetle işbirliği yapacaklarını aktaran Başkan Öntürk, gelecek yıl şehrin tamamen değişeceği bir dönem olacağını belirterek şunları söyledi: “Kapalı kapılar ardında yürütülen kirli siyasetler sona erdi. Belediyenin borcu 7 milyar TL’ye çıkmış durumda. Bugün öğrendim ki belediye için tefeciden bile borç alınmış. Korkmayın artık bu “aile şirketi devri” sona erdi. Ben değil, biz şiarı ile bu belediyeyi yöneteceğiz…”
Seçilen tüm muhtarları ve meclis üyelerini tebrik eden HBB Başkanı Öntürk, seçime giren her adayın da kendileri için değerli olduğunu ve hiçbir zaman desteklerini eksik etmeyeceklerini ifade etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu