HCC ÜYELERİNE YÜZDE 30 İNDİRİM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Özel Üçgen Eğitim Danışmanlığı ve Kurs Merkezi, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) üyelerinin çocuklarına eğitim desteği verecek. Çocuklarının eğitimi için Özel Üçgen Eğitim Danışmanlığı ve Kurs Merkezi’ni seçen cemiyet üyelerinin çocuklarına yüzde indirim yapılacak.

Antakya Özel Üçgen Eğitim Danışmanlığı ve Kurs Merkezi Kurucu Müdürü İbrahim Bayıroğlu ve Rehberlik ve Psikolojik Danışman Rana Mansuroğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’i çalışma ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette Kurucu Müdür İbrahim Bayırlıoğlu ile HGC Başkanı Abdullah Temizyürek arasında HGC üyelerinin çocuklarına verilecek olan eğitim desteği protokolü imzalandı.

ALT LİSTE FİYAT ÜZERİNDEN İNDİRİM YAPILACAK

İmza töreninde konuşan Kurucu Müdür İbrahim Bayırlıoğlu, Antakya Özel Üçgen Eğitim Danışmanlığı ve Kurs Merkezi olarak HGC üyelerinin çocuklarına 2021-2022 eğitim öğretim döneminde alt liste fiyatı üzerinden yüzde 30 indirim yapacakları için mutlu olduklarını söyledi.

Bayıroğlu yaptığı konuşmasında, “İndirim kapsamı öğrencinin başarı bursu ile birleştirilmeyecek. Ancak indirim oranı ile birlikte ödenecek miktarın içinde öğrencinin alacağı yayınlar dahil edildi. Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyeleri indirime hak kazanmak için personel kimlikleri ve resmi belgelerle başvurmaları halinde indirimden faydalanabilir.” dedi.

TEMİZYÜREK DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek’te verilen destek için Antakya Özel Üçgen Eğitim Danışmanlığı ve Kurs Merkezi Kurucu Müdürü İbrahim Bayırlıoğlu’na teşekkür etti.

Yapılan anlaşmanın Cemiyet üyelerinin çocuklarına bir nebze katkıda bulunması halinde bile çok mutlu olacaklarını belirten Temizyürek, “Bu tür çalışmalarımız devam edecek. Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından indirim protokolü Antakya Özel Üçgen Eğitim Danışmanlığı ve Kurs Merkezi kurucu Müdürü İbrahim Bayıroğlu ve HGC Başkanı Abdullah Temizyürek tarafından imzalandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu