Hayvan barınakları ile ilgili toplantı yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin ve kuruluşlarının katılımıyla, İlimizdeki Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve ilgili katılımcılarla, Hatay Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve belediyelerin kanuni yükümlülüklerinin takibi konularının, sokakta ve barınakta yaşayan hayvanların rahat bir yaşam sürebilmeleri için ilgili kurumlarca alınması gereken tedbirlere dair konuların görüşüldüğü toplantıda Vali Doğan, “İnancımızın ve kültürümüzün bir gereği olarak her canlının hakkını korumak yükümlüyüz. Bir karıncayı bile incitmeyen ecdadın torunları olan bizler; dünyayı ortak paylaştığımız bu canlılara sevgi, merhamet ve şefkatle yaklaşmalıyız” dedi.

Vali Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, Doğa ve Milli Parklar Müdürü Cüneyt Çağlar, Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Başkanı Ufuk Bayraktar, ilgili STK’lar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu