Haydi tribüne, takımımıza sahip çıkmaya!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor’un sahibi küçülmeye giden yönetim değil karda kışta takımını yalnız bırakmayan taraftarlardır.Küçülme politikası yüzünden ligde zor günler geçiren ve yaşadığı mali kriz nedeniyle takıma gerekli takviyeleri yapamayan yönetime rağmen Hatayspor, taraftarlarının desteğiyle Kasımpaşa karşısında galibiyet arayacak. Volkan Hoca, iç sahada 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Kasımpaşa ise son 3 deplasmanda da eli boş döndü. Zorlu maçta tek hedef galibiyet!

Atakaş Hatayspor Süper Lig 23’üncü hafta maçında yarın Kasımpaşa’yı konuk edecek. Alt sıraları yakından ilgilendiren kritik mücadele saat 16.00’da başlayacak. Zorlu maç öncesi Hatayspor 20 puanla 17’nci sırada yer alırken, Kasımpaşa ise haftaya 22 puanla 13’üncü sırada giriş yaptı.

Bordo-Beyazlılar geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantep FK’ya 4-1 gibi ağır bir skorla mağlup olurken, Kasımpaşa kendi sahasında Giresunspor’u 5-1 yenerek moral depoladı.

DEMİREL İÇ SAHADA HİÇ KAYBETMEDİ

Son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan Atakaş Hatayspor, kendi sahasında oynadığı mücadelelerde ise rakiplerine yenilmiyor. Bu sezon iç sahada 9 maça çıkan Hatayspor bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Alınan iki yenilgi de teknik direktör Serkan Özbalta döneminde gerçekleşti. Hatayspor’un başında 6 iç saha maçına Volkan Demirel, bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor’u 2-1, Alanya’yı 1-0 mağlup eden Bordo-Beyazlılar, Başakşehir’le 3-3, Giresun’la 1-1, Antalya ile de 0-0 berabere kaldı. Hatayspor, taraftarının desteğiyle Kasımpaşa’yı devirerek yeniden küme düşme potasının üzerine çıkmak istiyor.

KASIMPAŞA DEPLASMANDA SADECE 2 KEZ KAZANDI

Kasımpaşa bu sezon deplasmanda sadece 2 kez kazandı. Deplasmanda 9 maça çıkan İstanbul ekibi 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Kasımpaşa bu maçlarda 8 gol attı 16 gol yedi. Bir önceki hafta deplasmanda Fenerbahçe’ye 5-1 yenilen Kasımpaşa geçen hafta ise Giresun karşısında yine aynı skorla bu kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda oynadığı son 3 maçı da kaybeden İstanbul ekibinde kart cezalısı olan Aytaç Kara’nın yanı sıra kadro dışı olan Koita ve Turgay Hatayspor’a karşı forma giyemeyecek.

HATAY, KASIMPAŞA’DAN 5 MAÇTA 7 PUAN ALDI

İki takım yarın Süper Lig’de 6’ncı kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 5 maçta Hatayspor rakibi karşısında 7 puan aldı. Sezonun ilk yarısında oynanan maç Kasımpaşa’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Geçen sezon İstanbul’da oynanan maç Kasımpaşa’nın 3-1’lik üstünlüğü ile sona ererken, Hatay’daki maç ise 1-1 sona erdi. Hatayspor, bir öncesi sezonda ise rakibini iç sahada 1-0, deplasmanda ise 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren zorlu maç öncesi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in Kasımapaşa karşsında sahaya Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Recep Burak Yılmaz, Burak Bekaroğlu, Samuel Adekugbe, Rayane Aabid, Mehdi Boudjemaa, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Bertuğ Özgür Yıldırım 11’iyle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu