Haydi Hatayspor Avrupa aşkına!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Süper Lig 30’uncu hafta maçında bu akşam Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek. Yasin Kol’un yöneteceği zorlu müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Hafta boyunca maça çok iyi konsantre olan Hatayspor, güçlü rakibi karşısında 3 puana uzanarak Avrupa Kupalarına katılma iddiasını ilerleyen haftalara daha güçlü bir şekilde taşımak istiyor.

HATAYSPOR SON 5 DEPLASMANDA KAZANAMADI

SON 3 MAÇTA 7 PUAN ALDI

Hatayspor deplasmanda 15 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik 8 de yenilgi aldı. Hatayspor bu maçlarda 17 gol atarken kalesinde ise 28 gole engel olamadı. Deplasmanda oynadığı son 5 maçta galibiyet alamayan bordo beyazlılar son 3 lig maçında ise 7 puan çıkarmayı başardı. Malatya’yı 5-2 yendikten sonra Gaziantep deplasmanında 2-2’lik skorla dönen Hatayspor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karagümrük’ü 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü.

BEŞİKTAŞ İÇERİDE SADECE 3 KEZ KAYBETTİ

SON İKİ MAÇTA SADECE 1 PUAN ALDI

Zorlu maç öncesi Hatayspor rakibinin 1 puan önünde yer alıyor. Hatayspor haftaya 46 puanla 6’ncı sırada girerken 45 puanlı Beşiktaş ise haftaya 8’inci sırada giriş yaptı. Beşiktaş iç sahada çıktığı 14 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Beşiktaş bu maçlarda rakip kaleye 25 gol attı kendi kalesinde ise 16 gol gördü. Beşiktaş ligde oynadığı son iki maçını da kazanamadı. Kendi sahasında Medipol Başakşehir’le 2-2 berabere kalan siyah beyazlılar geçen hafta ise Galatasaray’a konuk olduğu maçı 2-1 kaybetti.

BEŞİKTAŞ’LA 4’ÜNCÜ RANDEVU

İki takım Süper Lig’de 4’üncü kez karşı karşıya gelecek. Hatayspor Beşiktaş karşısında 1 galibiyet 1beraberlik ve 1 yenilgi aldı. İki takım arasında geçen sezon Hatay’da yapılan karşılaşma 2-2 sonuçlandı. İstanbul’daki karşılaşmada ise Beşiktaş Hatayspor’u 7-0 mağlup etti. Bu sezon ligin ilk yarısında oynanan maçı Ayoub El Kaabi’nin golüyle 1-0 kazanan Hatayspor, bu akşamda rakibi karşısında 3 puana uzanmak istiyor.

HATAYSPOR’DA TRAORE DIŞINDA EKSİK YOK

KARAGÜMRÜK MAÇININ 11’İ BEKLENİYOR

Hatayspor Beşiktaş maçına, sakatlığı devam eden Adama Traore dışında tam kadro çıkacak. Bordo beyazlı ekibinin teknik patronu Ömer Erdoğan’ın Karagümrük’ü 3-0’lık skorla deviren 11’i bozması beklenmiyor. Hatayspor’un Beşiktaş karşılaşmasına, Munir Mohamedi, Samuel Adekugbe, Burak Öksüz, Isaac Sackey, Kamil Ahmet Çörekçi, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Mame Diouf 11’iyle başlayacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu