Hayallerinize Destan Akademi İle Ulaşın

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Mesleki eğitim bilgilendirme programları,Eğitim sertifika programları ve dil kursları ile toplamda 250 dalda  yüksek kalitede eğitimler sunan Destan Akademi sektörün yükselen yıldızı olmayı sürdürüyor.Mesleğinde uzmanlaşmak isteyenler,Eğitimini yurt dışında devam ettirmek isteyen öğrenciler ,Aynı şekilde Türkiye’de herhangi bir üniversitede eğitim almak isteyen yabancı uyruklular, Aile Birleşimi Sınavına hazırlananlar, Türkçe öğrenmek isteyen yabancı uyruklular  ve daha bir çok dalda eğitimin merkezi olan Destan Akademi alanında deneyimli eğitimcileri ile yüz yüze veya Türkiye’nin önemli eğitimcileri ile online eğitimler ile verdiği sertifikalar ile kursiyerlerini hayallerine ulaştırıyor.

E-Devlet ,M.E.B v Üniversite onaylı sertifikaları öğrencilerine sunan Destan Akademi güvenilir ve saygın bir eğitim kurumu olarak çıkıyor karşımıza.

“Hayallerinize Birlikte Ulaşalım” sloganı ile çıktıkları yolda alanında deneyimli eğitimci kadrolarının verdiği eğitimler neticesinde bir çok programın sertifikalarını kursiyerlere başarılı bir biçimde vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Destan Akademi Kurucusu İsmail Genç yaptığı açıklamasında :” Destan Akademi olarak Kişisel gelişim ve Mesleki eğitim alanında, Alravvad eğitim danışmanlığında Yabancı uyrukluların ülkemizde okuması için düzenlenen Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı  alanında Genç eğitim danışmanlığında ise yurt dışında okumak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz  yüz yüze ve online eğitimler neticesinde E-Devlet ,M.E.B v Üniversite onaylı sertifikalar veriyoruz. Almanya ve Fransa’ya gitmek isteyen vatandaşlarımıza Aile Birleşimi Sınavı için dil eğitimi vererek onları sınava en güzel biçimde hazırlıyoruz.İstanbul Teknik Üniversitesi,Gaziantep Üniversitesi,İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi,Kıbrıs Rauf Denktaş Üniversitesi ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi ile protokollerimiz mevcut olup onlar adına eğitim ve sertifikalar düzenlemekteyiz.Haftanın 7 günü eğitimlerin olduğu kurumumuzda kurlarımız genelde 120 saat civarındadır. Karabük ve Şanlıurfa’da bulunan şubelerimiz de aynı özveri ile eğitimlerini sürdürmektedir.Uzman kadromuz ve tasarlamış olduğumuz dünya standartlarında eğitim ve hizmet çözümleri ile kurumların kalifiye insan kaynağı ihtiyacını karşılamak, kişilerin ise kariyer hedeflerine ulaşmalarını sağlamak adına var gücümüzle çalışmaktayız. Düzenlediğimiz eğitimler ve verdiğimiz sertifikalar hakkında detaylı bilgi almak üzere ilgilenen herkesi kurumumuza bir kahvemizi içmeye davet ediyoruz.”dedi.

Cebrail mahallesi Cumhuriyet caddesi Lise sokak No:4/B adresinde faaliyet gösteren Destan Akademiye 0 326 214 15 15 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu