Hayaller Premier Lig Gerçekler TFF 2. Lig!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hataysporlu taraftarlar kaliteli bir forvet transferi beklerken, Hatayspor kulübü 5 üst düzey yöneticinin katılımıyla son olarak TFF 2. Lig’de forma giyen 22 yaşındaki forvet Berke Önde ile 3 yıllık sözleşme imzaladı  

Yeni sezona forvet hattında Ayoub El Kaabi ve Bertuğ’la başlayacak olan Hatayspor, forvet hattına kaliteli bir takviye yapmak yerine alt liglerde dahi süre alamayan tecrübesiz isimlere yönelmeye devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekip bir yandan Süper Lig’e tutunabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da bu sezon oynanacak Rezerv Lig için takviye yapmaya devam ediyor. Hatayspor Beşiktaş altyapısında yetişen ve son olarak Tarsus İdman Yurdu forması giyen 22 yaşındaki santrfor Berke Önde ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İMZA TÖRENİNE 5 YÖNETİCİ KATILDI!

Atakaş Hatayspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Genç forvet oyuncusu Berke Önde ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Özat, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz, Genel Sekreterimiz Rahmi Vardı ve Altyapı, Yönetim Koordinatörümüz Mithat Baklacı katıldı” ifadelerine yer verildi. Daha önce Beşiktaş U-19 takımından Koray Yağcı’yı kadrosuna katan Hatayspor’un Koray ve Berke’yi Rezerv Lig’de kullanması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu